Osuuskauppa Arina uudistaa palveluja Haukiputaalla


08.05.2017

Haukiputaalaisten ruokakauppapalvelut siirtyvät uuteen aikaan, kun nykyisellä kauppapaikallaan Välitiellä palveleva S-market Haukipudas uudistuu ja muuttaa kauppakujalle syksyn 2017 aikana. S-marketin lisäksi samassa kiinteistössä toimiva Haukiputaan Apteekki siirtyy samalla uusiin tiloihin kauppakujalla. Koy Haukiputaan Ykkösessä toimii ennestään jo Kela ja Haukiputaan Taksi.

Uuden S-marketin rakentaminen käynnistyy kesän aikana. Nykyinen kiinteistö on S-marketin ja Apteekin käytössä uusien tilojen avaukseen saakka, ja neliöiden vapauduttua tilat vuokrataan eteenpäin uusille toimijoille.
 
-Osuvat  valikoimat sekä helppo asiointi ovat erittäin tärkeitä omistajillemme. Ihmiset haluavat myös miellyttävän ostosympäristön: Uuden kaupan myötä pystymme tarjoamaan uudenaikaiset ja viihtyisät tilat omistajillemme kattavassa palvelukeskittymässä Haukiputaan keskustassa, sanoo Osuuskauppa Arinan ryhmäpäällikkö Heikki Luhtanen.
 
Uudessa myymälässä on nykyistä enemmän tilaa, jonka myötä palvelut ja valikoimat parantuvat entisestään. Uuden kaupan piha-alueella on hyvin pysäköintipaikkoja autoileville omistajille, ja S-marketin pitkien aukioloaikojen ansiosta kauppaostokset voi tehdä juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii. Haukiputaan S-market työllistää 20 työntekijää.
 
Arina on viime vuosina kehittänyt vahvasti lähimyymäläverkostoaan sekä myymälätekniikkaa. Haukiputaan S-market on yksi merkittävä Arinan investointi Pohjois-Suomen hyväksi. Palveluiden täydentyminen ja kehittyminen tarjoavat osuuskaupan omistajille entistä paremmat mahdollisuudet hyödyntää jäsenyyttään.