Osuuskauppa Arina uudistaa palveluja Haukiputaalla – Uuden S-marketin avajaisia juhlitaan torstaina 2.11. klo 10.


01.11.2017

Haukiputaalaisten ruokakauppapalvelut siirtyvät uuteen aikaan, kun Välitiellä sijaitseva S-market Haukipudas avaa ovensa Kauppakujalla torstaina kello kymmenen. S-marketin lisäksi samassa kiinteistössä toimiva Haukiputaan Apteekki siirtyy samalla uusiin tiloihin. Haukiputaan Ykkösessä toimii ennestään jo Kela ja Haukiputaan Taksi.

Kauppakujan kiinteistön remontti aloitettiin kesän aikana ja uuden kaupan tilat uusittiin remontin myötä täysin. Avajaisia vietetään Kauppakujalla huomenna torstaina kymmeneltä. Perinteisiin kuuluvan nauhanleikkauksen lisäksi luvassa on täytekakkukahvit, maistiaisia ja avajaisetuja uuteen kauppaan. Arinan 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi omistajat saavat lisäksi tuplasti bonusta marraskuun ostoista.
 
-Osuvat  valikoimat ja helppo asiointi – niitähän omistajat eniten arvostavat. Ja nyt uusi myymälä tarjoaa myös mukavan ja viihtyisän ostosympäristön. Muuton myötä pystymme tarjoamaan uudenaikaiset tilat palvelukeskittymässä ihan Haukiputaan ytimessä, marketpäällikkö Jari Pekkala iloitsee.
 
Uudessa myymälässä on enemmän tilaa ja sen myötä aiempaa laajemmat valikoimat. Kaupan piha-alueella on hyvin pysäköintipaikkoja autoileville omistajille ja S-marketin pitkien aukioloaikojen ansiosta kauppaostokset voi hoitaa kullekin parhaiten sopivaan aikaan. Uusi S-market työllistää parikymmentä työntekijää.
 
Arina on viime vuosina kehittänyt vahvasti lähimyymäläverkostoaan ja myymälätekniikkaa. Haukiputaan uusi S-market on yksi Arinan tämän vuoden suurimpia investointeja Pohjois-Suomen hyväksi. Palveluiden täydentyminen ja kehittyminen tarjoavat omistajille entistä paremmat mahdollisuudet hyödyntää oman osuuskaupan omistajuutta.