Osuuskauppa Arina työllistää tulevana kesänä satoja nuoria


23.01.2017

Osuuskauppa Arina tarjoaa jälleen sadoille nuorille mahdollisuuden ensimmäiseen kesätienestiin. Tulevana kesänä on tarjolla 250 kesätyöpaikkaa ja määrä nousee sadoilla, mikäli työmarkkinaliittojen välillä saadaan solmittua Tutustu ja tienaa –sopimus.

Varsinaisiksi kesätyöntekijöiksi palkataan tänä kesänä noin 250 pohjoissuomalaista, sekä lisäksi noin 750 nuorta, mikäli valtakunnallinen Tutustu ja tienaa -harjoitteluohjelma toteutuu. Tutustu ja tienaa -harjoittelijat ovat iältään 14-17 -vuotiaita ja harjoittelujakso kestää kaksi viikkoa.
 
Osuuskauppa Arinan kesätyö- ja harjoittelupaikkoja on tarjolla Prismoissa, S-marketeissa, Saleissa, Sokoksella, Kodin Terrassa, ABC-liikennemyymälöissä ja kahviloissa, ruokaravintoloissa sekä hotelleissa koko toimialueella Pohjois-Suomessa. Monet kesätyöntekijät jatkavat syksyllä töitä esimerkiksi osa-aikaisina opiskeluiden ohella ja useat myös jäävät alalle.
 
Osuuskaupan kesätöihin haetaan sähköisesti. Haku kesätöihin on jo alkanut ja päättyy 12. helmikuuta. Haku Tutustu ja tienaa –harjoitteluun aukeaa mahdollisen sopimuksen synnyttyä. Hakemuksen kesätyöpaikkaan tai Tutustu ja tienaa -harjoitteluun sekä avoimen hakemuksen Arinan toimipaikkoihin voi tehdä S-kanavalla osoitteessa arina.fi > avoimet työpaikat
 
Tarjoamme kesätyöntekijöille:
– monipuolisen ja vaihtelevan työn omistajien hyödyksi
– tekemisen meiningin mukavassa työyhteisössä
– käytännönläheisen ja ammattitaitoisen perehdytyksen tehtävään
– Arinan hyvät työsuhde-edut
 
Odotamme kesätyöntekijöiltä:
– omistajakeskeisyyttä ja erinomaista palveluasennetta
– myyntihenkisyyttä
– tavoitteellisuutta
– aktiivisuutta
– rohkeutta ja iloista palveluilmettä
– vastuullisen joukkuepelaajan taitoja
– itsensä arvostamista
 
Osuuskauppa Arina on Vastuullinen kesäduuni -kampanjan (www.kesaduuni.org) kumppani. Kampanjan tavoitteena on haastaa työnantajat tarjoamaan nuorille enemmän ja parempia kesätyöpaikkoja. 
 
Tänä vuonna 100 vuotta täyttävällä Arinalla on yli 160 000 omistajataloutta 32 Pohjois-Suomen kunnassa ja 170 toimipaikkaa, joissa työskentelee noin 2700 innokasta Arinalaista.