Osuuskauppa Arina on Suomen 3. innostavin työpaikka


04.02.2016

Suomen innostavimmat työpaikat palkittiin 2.2. Helsingin Korjaamolla. Tunnustus myönnetään tutkimus- ja konsultointiyritys Corporate Spirit Oy:n suomalaisille asiakkailleen toteuttamien henkilöstötutkimustulosten perusteella. Corporate Spirit on henkilöstötutkimusten markkinajohtaja Suomessa 30 vuoden kokemuksella. Tutkimuksiin vastaa vuosittain lähes 200 yrityksen yli 70 000 työntekijää. Vuosittain palkitaan Suomen kolme innostavinta työpaikkaa.

Ainutlaatuinen ”Suomen innostavimmat työpaikat” tunnustus myönnetään yrityksille, joiden henkilöstö on erityisen omistautunut ja sitoutunut yrityksen arvoihin sekä valmis ylimääräisiinkin ponnistuksiin tärkeiden tavoitteiden saavuttamiseksi. Suomen innostavimmissa työpaikoissa henkilöstö on muita tyytyväisempiä erityisesti johtamiseen ja yritykseen työnantajana. Vain 6 % yrityksistä saa innostavan työpaikan tunnustuksen, ja näistä Arina palkittiin 3. innostavimpana.

– Arinalaiset arvostavat tunnustusta, joka on koko henkilöstön yhdessä saavuttama. Osuuskaupan tarkoitus on tuottaa palveluja ja hyötyjä omistajilleen eli pohjoissuomalaisille kotitalouksille. Osuustoiminnallinen arvopohja sitouttaa koko organisaation yhteistyöhön. Tuloksena on innostava työilmapiiri, jossa kaikki Arinalaiset puhaltavat yhteen hiileen, kiittävät Osuuskauppa Arinan toimitusjohtaja Veli-Matti Puutio ja henkilöstö- ja kehitysjohtaja Jari Karjalainen.