Osuuskauppa Arina kehittää monipuolisesti Sale-lähipalveluja


11.07.2013

Osuuskauppa Arina laajentaa Sale-lähimyymäläverkostoa syksyn aikana Oulun Talvikankaalle ja Toppilaan, Kemin Syväkankaalle sekä Rovaniemen Rantavitikkaan. Arina on mukana Oulun Qstockissa ja Rovaniemen Simerockissa uudella Sale-myymäläkontilla. Arina ja Atria ovat sopineet Sibylla-pikaruokakonseptin kehittämisestä Sale-lähimyymälöissä. Ensimmäiset pilottipisteet avataan Oulussa ja Rovaniemellä syksyllä.

Osuuskauppa Arinan omistavat asiakkaat, yli 145 000 pohjoissuomalaista kotitaloutta. Arinan tehtävänä on tuottaa palveluja ja hyötyjä omistajille. Omistajat hyötyvät eniten käyttämällä omistamiaan palveluja.

Oulun Talvikankaan ja Toppilan, Kemin Syväkankaan ja Rovaniemen Rantavitikan alueilta Arinan palvelut ovat toistaiseksi puuttuneet. Loppukesästä ja syksyllä avattavien Sale-lähimyymälöiden myötä alueilla asuvat Arinan omistajat saavat omat lähipalvelut. Sale Toppila on osa Arinan ostamaa kauppakiinteistöä, jossa toimi aiemmin Halpa-Halli. Arina remontoi Toppilaan alle 400 m2 Sale-lähimyymälän ja Arinan Kiinteistöt Oy vuokraa muut tilat.

Salet ovat osa valtakunnallista yli 300 lähimyymälän ketjua, jonka myymälät sijaitsevat kaupunkien keskustoissa, lähiöissä ja maaseututaajamissa. Sale on pysyvästi edullinen lähimyymälä, josta saa monipuolisen päivittäistavaravalikoiman ja vaihtelevasti muita tarpeellisia oheispalveluja aamusta iltaan, jopa 24h. Saleista saa S-Etukortilla Bonusta ja maksutapaetua sekä useista Saleista myös kupin kahvia maksutta. Uudet Salet täydentävät Arinan noin 50 lähimyymälän verkostoa Pohjois-Suomessa.

Sale-kontti mukana festivaaleilla – Sibylla-pikaruokakonsepti Sale-lähimyymälöihin

Osuuskauppa Arina tekee S-etuyhteistyötä useiden tapahtumajärjestäjien kanssa Pohjois-Suomessa. Kesän massatapahtumissa Qstockissa 26.-27.7. ja Simerockissa 9.-10.8. nähdään ensi kertaa Sale-myymäläkontti, josta festivaalivieraat voivat ostaa 150 tuotteen valikoimista virvokkeita sekä suolaista ja makeaa syötävää. Sale-myymäläkonttia tullaan hyödyntämään jatkossa muissakin suurissa massatapahtumissa.

Osuuskauppa Arina ja Atria Oyj ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on kehittää pikaruoan tarjontaa lähimyymälöissä. Arinan Sale-lähimyymälöihin avataan Atrian Sibylla-pikaruokapisteitä. Ensimmäiset avaukset ovat syksyn aikana Oulussa ja Rovaniemellä. Sibylla-ketju kasvaa vahvasti pikaruokamarkkinoilla.