Osuuskauppa Arina ja LähiTapiola lahjoittavat turvaliivit pohjoissuomalaisille ekaluokkalaisille


13.08.2015

Osuuskauppa Arina, LähiTapiola Pohjoinen ja LähiTapiola Lappi jakavat yhteisvoimin turvaliivit ensimmäisen luokan aloittaville oppilaille osuuskaupan toimialueella Pohjois-Suomessa. Yhteinen lahjoitus  tehdään kuluvana syksynä nyt toista kertaa.

Koulumatka on monissa perheissä huolenaihe. Liikenneturvan mukaan kuusi kymmenestä vanhemmasta kokee lapsensa koulutien jollain tavoin vaaralliseksi. Joka neljäs on sitä mieltä, että koulumatkan varrella on useita vaarallisia paikkoja. Koulumatkan harjoittelu yhdessä on hyvä keino tarjota lapselle mallia turvallisesta liikkumisesta ja osoittaa vaaranpaikat sekä parhaiten soveltuvat reitit.

– Tällä kampanjalla haluamme muistuttaa autoilijoita ja muita tiellä liikkujia koululaisten huomioinnista liikenteessä. Turvaliivit ovat hyödylliset niin koulumatkalla kuin vapaa-aikanakin, sanoo Arinan markkinointipäällikkö Maria Ylitapio.

Arina ja LähiTapiola lahjoittavat ekaluokkalaisille osuuskaupan ja LähiTapiola Pohjoisen sekä LähiTapiola Lapin toimialueen kunnissa yhteensä noin 4000 turvaliiviä. Osuuskauppa Arina on lisäksi mukana Oulun kaupungin ekaluokkalaisille jaettavassa turvaliivikampanjassa.