Osuuskauppa Arina avaa Raaheen uuden Hesburgerin S-market Pattijoen yhteyteen


15.02.2018

Arina uudistaa omistajien ravintolatarjontaa Raahen seudulla. Uusi 100-paikkainen Hesburger –ravintola avataan toukokuussa S-market Pattijoen tilojen yhteyteen – uudistustyöt käynnistyvät lähiaikoina.

 Osuuskauppa Arinan palveluverkosto Raahen seudulla  kattaa Prisman, S-marketin ja näiden ohessa toimivien ABC-automaattiasemien lisäksi toukokuusta lähtien myös Hesburger-ravintolan. Satapaikkainen Hesburger palvelee lisäksi Drive-in –autokaistalla. Ravintola työllistää noin kymmenen henkilöä ja uusien työntekijöiden rekrytointi käynnistyy lähiaikoina.
 
Hesburgerin konsepti tuo tarjolle aina herkulliset hampurilaiset iloisen asiakaspalvelun kera. Ruoka tehdään puhtaista, tuoreista ja ensiluokkaisista raaka-aineista. Hesburgerin hampurilaispihvit on valmistettu 100% naudanlihasta. Herkuttelun kruunaa kahvi ja suussasulava pehmytjäätelö. Tuotteet saa myös helposti mukaan ja kaikista ostoksista saa S-Etukortilla Bonusta.
 
Osuuskauppa Arina on asiakkaidensa omistama, pohjoissuomalainen ja vastuullisesti palveleva 100-vuotias osuuskunta. Osuuskaupan toiminta-ajatuksena on tarjota omistajalle palveluja ja hyötyjä.  Raahessa omistajia on lähes 70 % kaikista kotitalouksista. Toimintamme keskiössä on omistajiemme arjen helpottaminen vuoden jokaisena päivänä. Toimimme paikallisesti ja vastuullisesti lähes kahdensadan market-, ABC, tavaratalo- ja erikoiskaupan sekä matkailu- ja ravitsemiskaupan yksikön voimin ja  tarjoamme työtä lähes 3000 arinalaiselle. Raahen seudulla uudistetaan lisäksi myös Pyhäjoen ruokakaupan palveluita, kun uusi Pyhäjoen S-market avataan elokuussa. 
 
Arinan marketkaupan yli 600 milj. euron myynnistä noin 80 % on bonusmyyntiä omistajille. Omistajat saavat laajan valikoiman oheispalveluineen, edullisen ruokakorin, ostoetuja, Bonusta ja maksutapaetua sekä maksuttomia peruspankkipalveluja. Omistajahyötyjä kertyy vuodessa reilut 80 milj. euroa, keskimäärin yli 500 euroa taloutta kohden.