Original Sokos Hotel Vaakunan huoneuudistus on valmis


09.12.2015

Rovaniemen Original Sokos Hotel Vaakunan kaikki huoneet on nyt uusittu. Osuuskauppa Arina investoi sisustukseen n. 1 milj. euroa ja teetti samalla peruskorjauksia kiinteistön omistajan Kevan kanssa.

Huoneiden sisustussuunnittelusta vastasi Sisustusarkkitehdit Fyra Oy. Uudistetuissa huoneissa korostuvat elämyksellisyys, skandinaavisuus, paikallisuus ja lämmin tunnelma. Lappilainen eksotiikka ja luonto tulevat esille sekä materiaalivalinnoissa, kalusteissa että väreissä. Materiaaleissa ja huoneiden tehosteissa on viittauksia tunnettuihin paikallisiin teemoihin, kuten poroihin, lumihiutaleisiin sekä kaikissa huoneissa loimuaviin revontuliin. Lappilaista vieraanvaraisuutta korostetaan sydämellisen suomalaisella mutta modernilla tunnelmalla sekä aidon lämpimällä asiakaspalvelulla.

Vetonauloina uudet teemahuoneet – kaksi napapiirihuonetta ja kaksi jouluhuonetta

Napapiirin huone henkii pohjoisen luonnon taikaa, ja sinne astuessa pääsee maagisiin Lapin tunnelmiin. Huone hellii syvän sinisillä sävyillä, talvimaisemalla, kotavuoteella sekä loimuavilla revontulilla, jotka saa luotua huoneen seinustalle yhdellä napin painalluksella. Jouluhuone puolestaan on raikas punavalkosävyinen huone, jossa pääsee joulutunnelmaan vuoden jokaisena päivänä. Joulutunnelmaa luovat ikivihreä joulukuusi, keinutuoli ja joulureki sekä lämpimin sävyin hehkuva sisustustakka.

Original Sokos Hotel Vaakunassa on 159 huonetta. Huoneuudistuksen myötä hotellista löytyy upeiden standardhuoneiden lisäksi superior-huoneita, teemahuoneita ja kaksi suitea. Osasta huoneita avautuu viehättävä jokinäkymä. Ravintolat Fransmanni ja Amarillo tarjoavat monipuolisia makuelämyksiä maalaisranskalaisen ruuan, lappilaisten herkkujen sekä texmexin ystäville. Yökerho Doris tarjoaa kaupungin parhaat bileet. Raikkaan viihtyisässä kokoustila Tokassa ja tilaussauna Kodassa on mahdollista järjestää erilaisia tilaisuuksia seminaareista illanviettoihin.