Omistajille kattavat liikuntapalvelut Limingantulliin


15.01.2014

Ouluun avataan suuri sisäaktiviteettipuisto keväällä 2014. Limingantullissa sijaitsevaan kiinteistöön luodaan 13 000 neliömetrin verran liikunnan ja leikin iloa kaikenikäisille.

Sisäaktiviteettipuisto SuperPark Ouluun mahtuu muun muassa Duudsonit- ja Hevisaurus-aktiviteetit sekä scoottaukseen ja skeittaukseen erikoistunut Freestyle Hall. GameArenalla kokeillaan esimerkiksi jääkiekkoa, pesäpalloa, jalkapalloa, salibandyä, golfia ja minigolfia.

– Oulussa on tilaus puistolle, jossa aktivoidaan lapset ja nuoret liikkumaan sekä samalla kannustetaan perheitä viettämään aikaa yhdessä. Myös aikuisten hyvinvointi tarvitsee lisää huomiota. Uusi puisto on ympärivuotisen tekemisen kohde lähialueen kuluttajille ja yrityksille sekä tervetullut lisä Oulun matkailuun, sanoo SuperPark Oulu Oy:n hallituksen puheenjohtaja Juha Tanskanen.

Liikunnan iloa Duudsonit-teemalla

SuperPark – konseptissa yhdistyy Duudsoneille tärkeät arvot: lasten ja nuorten liikkuminen sekä perheiden yhteinen aika.

– Meille on tärkeää, että lapset ja nuoret pääsevät haastamaan itseään sekä seikkailemaan turvallisessa ympäristössä, painottaa Duudsoni Jarno Laasala.

Lasten alueella tilaa valtaavat Hevisaurukset.

– Tämä on raikas aluevaltaus musiikkiteollisuudelle sekä luo hyvän jatkumon musiikillemme ja mobiilipeleillemme. Ouluun rakentuva konsepti tulee olemaan mittavasti esillä Hevisauruksen kansainvälistymissuunnitelmissa, toteaa Mikael Hästbacka Seismic Entertainment Oy:stä.

Liikunnasta hyötyjä omistajille

Vuokatti SuperPark omistaa 75 prosenttia SuperPark Oulusta. Loput 25 prosenttia omistaa Osuuskauppa Arina, jonka kiinteistöön uusi puisto sijoittuu. Osuuskauppa Arinalla oli useita syitä lähteä mukaan projektiin.

– Arinan tehtävänä on tuottaa omistajille palveluja ja hyötyjä myös SuperPark Oulun osalta. Limingantullin Prisman viereinen kiinteistömme saadaan samalla kokonaisuutena hyötykäyttöön, kertoo Osuuskauppa Arinan toimitusjohtaja Veli-Matti Puutio.

SuperPark-konseptin aktiviteetit kattavat puiston alasta 7 000 neliömetriä. Lisäksi puistoon tulee liikunnalliseen elämäntapaan kannustavat Tanssikeskus CityDance, Liikuntakeskus Voitto ja Pilates Oulu. Yritys- ja viihdetilaisuuksia varten luodaan SuperPark Arena, josta vastaa PST Event Oy. Kaikki edellä mainitut toimivat omina yrityksinä. Omistajille näistä on luvassa Bonusta sekä vaihtuvia etuja S-Etukortilla.

– SuperPark Oulusta tulee merkittävä toiminnallinen keskus. Aktiviteettipuistoon tavoitellaan yli 100 000 kävijää ja kaikkien yritysten kokonaisuuteen 400 000 kävijää, puistoon 20 työntekijää ja kokonaisuuteen 80 työntekijää. Investointien arvo muutostöineen on 6–7 miljoonaa euroa, Juha Tanskanen summaa.