Omistajien palvelut uudistuivat – S-market Tuira avataan torstaina klo 10


07.12.2015

Osuuskauppa Arina avaa Oulun Tuirassa torstaina 10.12. klo 10 uuden S-marketin kattavine oheispalveluineen. Avausnauhan leikkaavat toimitusjohtaja Veli-Matti Puutio ja tuiralaiset omistajat. S-market tarjoaa entistä laajemman, yli 10 000 tuotteen valikoiman, jossa on erityisesti huomioitu kotimainen ja lähialueen tuotetarjonta. Uusi energiatehokas myymälä tarjoaa kätevät pysäköintitilat lämpimässä pysäköintihallissa.

Arina on pohjoissuomalainen kuluttajaosuuskunta, jonka omistavat paikalliset kotitaloudet. Osuuskaupan tarkoitus on tuottaa palveluja ja hyötyjä omistajilleen. S-marketin myötä Tuiran suuralueen omistajien palvelut lisääntyvät yli tuhannen myymäläneliön, monipuolisen palvelutorin, kahvipisteen ja aiemmasta kasvaneen päivittäistavaravalikoiman myötä. 

S-market tarjoaa entistä kattavammat valikoimat ja väljät tilat niin myymälässä kuin parkkipaikallakin. Asiointi helpottuu entisestään, kun kassojen määrää on lisätty. Saman katon alle sijoittuvat kattavat oheispalvelut, jotka täydentyvät vuodenvaihteen jälkeen Postin palvelupisteen avauksen myötä.

S-market sijaitsee perinteisellä kauppapaikalla Tuirassa, ja pitkää historiaa sekä vanhan Tuiran tunnelmaa on tuotu esille myymälämiljöössä vanhoja valokuvia hyödyntäen. Uusi, moderni S-market tarjoaa tuttuun tapaan alueen omistajille pysyvästi edullisen ruokakorin sekä Bonusta ja maksutapaetua S-Etukortilla.

Oma kahvipiste ja palvelutori

S-markettiin avataan oma kahvio paistopisteineen. Palvelutiskiltä ja uudesta salaattibaarista on helppo noutaa mukaan herkut ja evässalaatit. Valikoimissa on erityisesti korostettu lähiruokaa ja kotimaisia tuotteita.

– Tarjonta on monipuolista, mutta pidän varsinkin siitä, että kotimaisen ruoan osuus valikoimista on reilut 80 prosenttia, marketpäällikkö Heikki Salmela toteaa. 

Energiaa säästäen

Tuiran S-market on Arinan 21. yksikkö, jossa kylmätekniikka on toteutettu ympäristöystävällisellä hiilidioksiditekniikalla, joka minimoi kasvihuonepäästöt ja säästää energiaa.

– Myymälä on kaiken kaikkiaan mahdollisimman energiatehokas. Valaistus on led-tekniikkaa, kylmätekniikan lauhdelämpö hyödynnetään myymälän lämmittämisessä ja kylmäkalusteissa on ovet energiansäästämiseksi. Säästöt koituvat ympäristön lisäksi myös omistajien hyödyksi, Salmela jatkaa.