Oletko sinä Veli-Matin seuraaja, 3000 arinalaisen työkaveri ja Arinan tuleva toimitusjohtaja


08.01.2021

Tule tekemään kanssamme tärkeää työtä pohjoisen hyväksi! Me arinalaiset tahdomme jokapäiväisillä teoilla varmistaa, että pohjoinen on tulevaisuudessa vieläkin parempi paikka elää. Arinan tuotot palautetaan aina pohjoisen alueen, luonnon ja paikallisten ihmisten hyväksi. Sinulle, minulle, meille. Pidetään yhdessä pohjoisen puolta!

Se on se osuustoiminnan voima.

Toimitusjohtajana vastaat Osuuskauppa Arinan kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä yhdessä johtoryhmäsi kanssa. Keskeisiä tavoitteitasi ovat Arinan olemassaolon tarkoituksen ja työn merkityksellisyyden kirkastaminen, osuustoiminnan hyödyllisyyden ja omistajakokemuksen varmistaminen sekä markkina-aseman ja kannattavuuden turvaaminen kaikilla toimialoillamme. Arinan missio on ”Rakkaudesta Pohjois-Suomeen – teemme yhdessä paremman paikan elää” ja toimitusjohtajana sinun tulee varmistaa, että osuuskauppa onnistuu tehtävässään.

Toimitusjohtajalta edellytämme vankkaa liikkeenjohtokokemusta ja näyttöjä tuloksista kuluttajaliiketoiminnassa. Kokemus monialayrityksen johtamisesta on merkittävä lisäetu. Olet jo osoittanut kykysi sekä strategioiden kehittäjänä että toimeenpanijana. Tunnet kuluttajaliiketoiminnan megatrendit ja muutoshaasteet, olet uudistushenkinen ja sinulla on kyky rakentaa tulevaisuutta.

Ihmisten johtajana olet kannustava keulakuva ja sinulla on kyky innostaa koko organisaatio yhteisten tavoitteiden taakse. Talouden tunnusluvut ovat vankkaa osaamisaluettasi. Onnistuaksesi tärkeää on kykysi johtaa osuuskauppaa tarkoituksen, periaatteiden ja arvojen mukaisesti sekä ymmärtää osuustoiminnallisen yritysmuodon erityispiirteet ja mahdollisuudet. Edellytämme pitkäjänteistä sitoutumista talousalueelle.

Tarjoamme sinulle

  • Itsenäisen, haasteellisen ja monipuolisen työn
  • Dynaamisen työympäristön
  • Näköalapaikan Pohjois-Suomen alueella ja koko S-ryhmässä
  • Mahdollisuuden kehittyä ja kehittää

Pyydämme hakemaan tehtävään tästä linkistä 25.1.2021 mennessä. Lisää hakukirjeen ja CV:n otsikkoon tehtävä ja yritys. Luottamuksellisiin tiedusteluihin tehtävästä vastaa Boydenilta Carita Lahti, p. 050 500 3003, 14.1. klo 13–15 ja 20.1. klo 9–11 tai carita.lahti@boyden.fi.

Osuuskauppa Arina on kuluttajaosuuskunta, jonka omistavat pohjoissuomalaiset kotitaloudet. Osuuskaupan tarkoitus on tuottaa palveluja ja hyötyjä omistajilleen. Arinalaiset tarjoavat market-, tavaratalo-, erikoisliike-, liikennemyymälä- ja polttoneste- sekä matkailu- ja ravitsemiskaupan palveluja yli 180 toimipaikassa ympäri Pohjois-Suomea n. 3000 Arinalaisen voimin. Omistajat saavat palveluja käyttämällä omistajahyötyjä keskimäärin jopa 700 euroa taloutta kohden vuodessa.

#osuuskauppani #arinalainen #sydänpohjoissuomelle