Oletko sinä 3000 arinalaisen työkaveri, raudanluja talousosaaja ja ihmisläheinen tulevaisuuden johtaja – Osuuskauppa Arinan uusi TALOUSJOHTAJA


07.05.2021

Tule tekemään kanssamme tärkeää työtä pohjoisen hyväksi! Me arinalaiset tahdomme jokapäiväisillä teoillamme varmistaa, että pohjoinen on tulevaisuudessa vieläkin parempi paikka elää. Arinan tuotot palautetaan aina pohjoisen alueen, luonnon ja paikallisten ihmisten hyväksi. Sinulle, minulle, meille. Pidetään yhdessä pohjoisen puolta! Se on se osuustoiminnan voima.

Talousjohtajana olet ratkaisukeskeinen kumppani liiketoiminnalle, johtoryhmän tarkkakatseisin ja realistinen sparraaja toimitusjohtajalle. Vastaat Osuuskauppa Arinan talous- ja tietohallinnon sekä kiinteistötoiminnon johtamisesta, liiketoiminnan raportoinnista ja sen kehittämisestä, osallistut liikepaikkaneuvotteluihin ja vastaat yritysturvallisuudesta. Yhdessä toimitusjohtajan ja johtoryhmän kanssa rakennat johtamisjärjestelmää ja työstät strategiaamme. Arvioit strategian toimeenpanoa ja rakennat liiketoiminnan kanssa pitkän aikavälin toimintasuunnitelmaa. Johdat omaa vastuualuettasi liiketoiminnan tueksi, tunnistat ja kehität kyvykkyyksiä sekä selkeytät innovatiivisesti työnkulkuja.

Arjessa tuotat asiantuntemuksellasi pitkäjänteistä lisäarvoa liiketoiminnallemme. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja herätät otteellasi luottamusta ja arvostusta. Katsomme eduksesi näyttöjä pitkän aikavälin toimintasuunnitelmien johtamisesta, sekä kokemusta vaativien investointihankkeiden läpivienneistä yhteistyössä sidosryhmien kanssa.

Johtajana haluat olla arinalainen arinalaisten joukossa, 3000 ammattilaisen työkaveri. Olet vaikuttava ja saat aikaan. Arvostat avoimuutta ja näet laajasti osuuskaupan mahdollisuudet yli toimialarajojen. Onnistuaksesi sinun tulee olla systemaattinen ja määrätietoinen. Koet digitaalisen tulevaisuuden mahdollisuutena, olet kiinnostunut kehittämään käytäntöjä ja järjestelmiä, johdat vahvasti tiedolla uutta teknologiaa hyödyntäen unohtamatta sitä, että ihmiset ja arki ratkaisevat.

Tarjoamme sinulle

  • Avoimen ja aikaansaamista arvostavan työympäristön
  • Itsenäisen, haasteellisen ja monipuolisen työn
  • Mahdollisuuden kehittyä ja kehittää
  • Arinan ja koko S-ryhmän laajat henkilöstöedut

Tätä rekrytointia toteutamme yhdessä kumppanimme Boyden Finlandin kanssa. Pyydämmekin sinua hakemaan tehtävään oheisen linkin kautta 23.5.2021 mennessä. Lisääthän hakukirjeen ja CV:n otsikkoon haettavan roolin ja yhtiömme nimen. Luottamuksellisiin tiedusteluihin tehtävästä vastaa Boydenilta Carita Lahti. Caritan tavoitat parhaiten tiistaina 11.5. klo 10-12 ja torstaina 20.5. klo 9-11 numerosta 050 500 3003 tai sähköpostitse carita.lahti@boyden.fi.