Mitä kuuluu Kannustajat-seuroille?


04.07.2014

Arinan omistajat voivat osallistua pohjoissuomalaisen juniori- ja nuorisoliikunnan tukemiseen liittymällä Kannustajaksi. Klikkaa ja lue neljän Kannustajat-seuran kesäkuulumisia!

Kiekko-Laser Juniorit ry:n jääkiekkoilijalupauksilla on jo alkanut jäätelökesä ja kesäloma. Takana heillä on jälleen kausi kera kivojen kavereiden ja mukavien muistojen. Seuraavat kuusi viikkoa K-Laserin junnut eivät kaukalossa kaartele tai portaissa pompi vaan ajatukset täyttää ranta, santa ja Fanta.

‒ Toivotamme kaikille riemukasta kesää ja toivomme Kannustajiemme määrän kasvavan kesän edetessä kuin marjat mansikkamaalla, Kiekko-Laserissa toivotaan.

Oulun Luistelukerho ry:ssä  ei lomailla vaikka jäähallien jäät ovat sulaneet.

‒ Kesän aikana luistelijoilla on omatoimista harjoittelua ja leireilyä, mutta jäälle palataan jälleen heinäkuun lopulla, OLK:sta kerrotaan.

Seurassa luistelee tällä hetkellä yli 400 luistelijaa noin kolmivuotiaista taaperoista yli nelikymppisiin aikuisiin,  ja OLK:ssa voi harjoitella taitoluistelun perustaitoja ihan vain harrastusmielessäkin.

‒ Seuran monipuolisen toiminnan mahdollistaa aktiivinen varainhankinta ja talkootyö.

Oulun Voimisteluseura ry:n varsinainen toiminta jäi hyvin ansaitulle kesätauolle upean kevätnäytöksen saattelemana, mutta kisakuntoa pidetään yllä treenaamalla ulkosalla.

‒ Tulevan syksyn ja kevään suurin juttu seuratoiminnassamme on valmistautuminen World Gymnaestrada -tapahtumaan, OVOSlaiset kertovat.

Seuran tavoitteena on, että että mahdollisimman suuri joukko seuralaisia pääsisi näkemään ja kokemaan tämän ikimuistoisen voimistelun suurjuhlan.

‒ Jokainen Kannustajilta saatu euro paitsi auttaa lasten ja nuorten perustoiminnassa, myös mahdollistaa elämyksiä ja kokemuksia oululaisille voimistelu- ja tanssijunioreille!

Telemark Team ry on toiminut oululaisen tanssikulttuurin lippulaivana niin Suomessa kuin maailmallakin, tuoden kilpatanssin loistoa kaikenlaisille lavoille, parketeille ja harjoitussaleihin.

Seura käyttää Kannustajat-avustusta lasten ja nuorten hyväksi tapahtuvaan toimintaan, jolla edistetään lasten ja nuorten tasapuolisia mahdollisuuksia osallistua säännöllisesti, pitkäjänteisesti ja laadukkaasti järjestettyyn harrastustoimintaan.

‒ Kannustajat-ohjelma on helppo ja hieno tapa tukea lasten- ja nuorten urheilua ilman henkilökohtaisia kustannuksia, telemarklaiset muistuttavat ja toivottavat kaikki joukolla kannustamaan.

Muiden Kannustajat-seurojen kesäkuulumisia voit lukea S-kanavalta kesän aikana.