Mika Mattilasta vuoden 2014 Ässäpäällikkö


06.10.2014

Marketpäällikkö Mika Mattila palkittiin S-ryhmän valtakunnallisilla S-Päällikköpäivillä vuoden 2014 Ässäpäällikkönä. Ässäpäälliköt ovat pitkään tuloksellista työtä tehneitä esimiehiä. Mattila on työskennellyt Osuuskauppa Arinan eri tehtävissä vuodesta 1999 ja S-market Iin marketpäällikkönä vuodesta 2009. Mattila on käynyt Arinan esimieskoulutuksen ja palkittu aiemmin Arinan vuoden esimiehenä sekä Sale- että S-market-ketjuissa ja kahdesti Arinan vuoden kehittäjänä.

Ässäpäälliköiksi valitaan kahden vuoden välein ansioituneita esimiehiä. SOK HR-palvelut päättävät valinnoista hakemusten perusteella. Valintakriteereinä ovat pitkäjänteinen tuloksellisuus huomioiden omistaja-, henkilöstö-, prosessi- ja talousnäkökulmat.

Seinäjoki Areenalla 27.9. järjestetyssä S-Päällikköpäivässä palkittiin yhteensä 14 Ässäpäällikköä eri puolelta Suomea. S-market Iin marketpäällikkö Mika Mattilaa kuvailtiin valintaperusteluissa seuraavasti:

Mika Mattila on tinkimätön tekijä, joka on aina valmis uusiin haasteisiin. Hänen johtamansa myymälä on sesonkivaihteluista huolimatta aina hyvässä kunnossa. Henkilökunta on iloista ja palvelualtista, ylittäen vuosittaiset tavoitteet. Myymälä on ollut pitkäjänteisesti kehittyvä tuloksentekijä.

Mattilan johtamistyylissä yhdistyvät kaikki keskeiset näkökulmat. Hän ohjaa myymälän toimintaa henkilöstön kautta kokonaislaatuun panostaen, mm. ohjaten tuoteryhmähoitajat saumattomaan yhteistyöhön varmistaen myymälän kehittämisen vuorovaikutteisesti. Työyhteisötutkimuksessa Mattilan esimiestyön tulokset ovat S-market-ketjun parhaat.

Mika Mattila on nuori konkari, joka on työskennellyt Osuuskauppa Arinan eri tehtävissä jo vuodesta 1999 lähtien. Mattila säteilee työyhteisössä ympärilleen myönteisyyttä, auttaen pyyteettömästi työryhmää, ketjukavereita ja koko Arinan marketkauppaa.