Meidän kokoustilat


18.11.2016

Järjestä originellisti originaali tilaisuus.

 

Original Sokos Hotel Arinan kokoustilat sijaitsevat Kauppakeskus Valkean 4. kerroksessa. Kokoustiloja on yhteensä 6 kpl. Luovaan kokoukseen meillä on tarjolla innovatiiviset, monimuotoiset ja energisoivat teematilat, joissa toiminnallisuus ja hyvän olon tunnelma korostuvat. Lisäksi meillä on 3 perinteikkäämpää kokoustilaa. Tilat ovat suuruudeltaan 6-150 henkilölle luokkamuodossa ja teatterimuodossa suurimpaan tilaan mahtuu jopa 250 henkilöä.

Kodikkaassa aulassa on mukavasti oleskelutilaa – pirtinpöytä, nojatuoliryhmiä ja pystypöytäryhmiä. Viherseinä tuo viihtyisän, mukavan ja rauhoittavan tunnelman. Kokoustilat sijaitsevat hotellin viereisessä rakennuksessa. Kokoustiloihin kuljetaan Kauppakeskus Valkean kesäkadun sisäänkäynneistä. Tiloihin pääsee liukuportailla ja hissillä. Kokouspäivän aikana ja sen jälkeen voi piipahtaa kävelyllä kesäkadulla ja tehdä ostoksia Valkeassa. Jokainen tila on ikkunallinen ja meillä on aina kokousemäntä paikanpäällä.

Tutustu tiloihin tarkemmin ja varaa kokouksesi meiltä https://www.sokoshotels.fi/fi/oulu/sokos-hotel-arina/kokous-ja-juhlat