Mehiläinen avaa lääkärikeskuksen Kemiin


02.03.2017

Kauppakeskus Coronaan, Kemin Prisman viereen avataan Mehiläisen lääkärikeskus toukokuussa 2017. Lääkärikeskukseen tulee työterveyspalveluiden lisäksi myös yleislääkäri- ja erikoislääkärivastaanottoa. 

 
Mehiläinen tarjoaa tällä hetkellä Kemin alueella työterveyspalveluja. Nyt toiminta laajenee, ja jatkossa Mehiläisen ammattitaitoiset lääkärit palvelevat myös alueen yksityisasiakkaita. Samalla palvelutarjonta kasvaa myös työterveysasiakkaille. Mehiläisen aluejohtaja Andreas Taalas pitää uuden yksikön avaamista Kemissä luontevana jatkona Mehiläisen strategialle.
 
”Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaiset terveyspalvelut lähellä heitä ja siksi parannamme jatkuvasti palveluverkkoamme. Kemi on Meri-Lapin keskuksena meille tärkeä kaupunki ja alueella on vahvaa kasvumyönteisyyttä. On hienoa olla mukana investoimassa Kemiin ja osallistumassa tähän kehitykseen.”, kuvaa Taalas.
 
Uudet tilat tulevat vilkkaasti asioidun kauppakeskuksen ja sen veturin Prisman viereen. Taalas toivoo alueen asukkaiden löytävän uuden lääkärikeskuksen palvelut laajasti. 
 
”Lääkärikeskus tulee olemaan loistavalla sijainnilla niin, että sinne helppo tulla ja asiointi on kätevää vaikka päivittäisten ruokaostosten lomassa.  Mehiläinen Kemi tulee tarjoamaan yleislääkäripalveluita arkisin joka päivä ja lisäksi erikoislääkärivastaanottoja säännöllisesti.”, sanoo Taalas. 
 
Tilojen käyttöönotto tapahtuu suunnitelmien mukaan toukokuun aikana.
 
Osuuskauppa Arinan kehittää Kemissä Kauppakeskus Coronaa ja osuuskaupan palveluja aktiivisesti:
 
”Olemme tehneet pitkään yhteistyötä Mehiläisen kanssa Pohjois-Suomessa. On hienoa saada Mehiläisen terveyspalvelut Arinan paikallisten market- ja polttonestekaupan, erikoisliikekaupan sekä ravintolakaupan palvelujen läheisyyteen. Palvelut täydentävät toisiaan.”, jatkaa toimialajohtaja Mikko Polso Arinasta.