Maailman pohjoisimman Salen avajaisia juhlitaan Inarissa ensi viikolla


04.03.2019

Osuuskauppa Arinan palveluverkosto kasvaa pian uudella myymälällä, kun Inarissa sijaitseva maailman pohjoisin Sale avaa ovensa torstaina 14.3. kello 10. Myymälä on avoinna joka päivä, ja valikoimassa on pyritty huomioimaan alueen asukkaat.

Sale Inari parantaa Inari-Saariselän alueen palvelutarjontaa ja mahdollistaa asioinnit aamusta iltaan saakka. ”Myymälä palvelee joka päivä klo 7-22”, kertoo ryhmäpäällikkö Matti Puranen. Asioimisen helppous ja nopeus, myymälän sijainti kylän sydämessä sekä kiinteistön energiatehokkuus ovat niin ikään Sale Inarin valtteja. 

Uuden myymälän valikoimassa on pyritty huomioimaan sekä alueelliset tarpeet että paikalliset asukkaat. Myös matkalaisten tarpeet on huomioitu. ”Kehitämme valikoimaa myös jatkossa omistajien toiveiden pohjalta”, Puranen lupaa.

Monipuolisen ja kattavan valikoiman lisäksi myymälästä löytyy Veikkaus. Samassa kiinteistössä palvelevat Matkahuolto ja Yle Sápmin toimitus.

Sale Inari työllistää yhteensä 10 henkilöä. Yksi heistä on myymäläpäällikkö Sonja Sarre, joka odottaa innolla myymälän avaamista. ”Työskentelin ennen Inaria Rovaniemen Prismassa. Tämä on ensimmäinen toimipaikka, jonka avausta pääsen vetämään alusta saakka. Jännittää, mutta enemmän olen silti innoissani. Koko porukka on hyvällä fiiliksellä!”