Limingantullin Prismakeskuksesta monipuoliset palvelut ja hyödyt Arinan omistajille


31.10.2013

Avajaispäivänä 31.10. mm. kahvitus, avajaistarjouksia, tuote-esittelyjä ja arvonta.

Osuuskauppa Arinan omistavat asiakkaat. Arinan tehtävänä on tuottaa palveluja ja hyötyjä omistajille. Limingantullin Prismakeskus on Arinan suurin palvelukokonaisuus, tarjoten entistä monipuolisemmat palvelut ja omistajahyödyt samalla kauppareissulla.

Pohjois-Suomen suurin ja monipuolisin hypermarket

Uudistunut Prismakeskus on yli 23 000 m2:n kokonaisuus, josta Prisman osuus on n. 16 500 m2.

Prisma Limingantulli on kooltaan ja valikoimiltaan Pohjois-Suomen suurin hypermarket. Laajentuneella päivittäistavaraosastolla on jopa yli 20 000 tuotetta. Palvelutorilta saa lämpimiä ruoka-annoksia, grillituotteita, liha- ja kalatuotteita, salaatteja, take away –valmisruokia ja juustoja. Lähiruokavalikoima on entisestään laajentunut ja uudessa Fazer-leipomossa tuotteet leivotaan paikan päällä.

Prisman kodin, kodintekniikan ja viihteen, rakentamisen ja remontoinnin, pukeutumisen ja sportin osastoilla on n. 55 000 tuotetta ja useita palvelupisteitä. Prisma Jelppi täydentää palvelukokonaisuutta tarjoten kotiinkuljetusta, kalusteiden kasausta, asennuspalvelua, suksien huoltoa ja luistinten teroitusta.

Monipuoliset oheispalvelut – mm. hyvinvointipalvelujen keskittymä

Prismakeskuksessa on tarjolla hypermarketin lisäksi monipuoliset oheispalvelut. Prisman omistajapalvelu (sis. Info, Lippupalvelu, S-Pankki, Tax Free, Toto ja Veikkaus) sijaitsee aulatiloissa. Prisma Parturi-kampaamo tarjoaa 2. kerroksessa hiustenleikkuut ja hiustenhoidon sekä kampaamotuotteet, jotka ovat myynnissä myös hypermarketin puolella.

Aulatiloissa palvelevat lisäksi Alko, DNA Kauppa, Kultajousi, Life, Nordea-maksuautomaatti, Otto-automaatti, Oulun III Hansa Apteekki, Pohjola Vakuutus, Raha-automaattiyhdistys, Ravintolamaailma (sis. Buffa, Hesburger ja Presso), Saunalahti, SmartPost-automaatti ja Valkealinnan Optiikka. Joulukuun alussa avattavassa 2. kerroksessa palvelevat Prisma Parturi-kampaamon lisäksi Coronaria, Hammasklinikka Dent ja Väriasema. Prismakeskuksen hyvinvointipalvelut muodostavat laajimman keskittymän Pohjois-Suomessa.

Pysäköintialue on laajentunut. ABC-automaattiasema tarjoaa tuplasti tankkauspisteitä ja sähköautojen latauspisteen. Lapsille on uusi leikkialue. Limingantullin alueen liikennejärjestelyt ovat kehittyneet.

Energiatehokas työympäristö n. 300 työntekijälle

Prismakeskus on ensimmäinen suurmyymälä, jossa on luovuttu ympäristölle haitallisten kylmäaineiden käytöstä sekä myymälän kylmälaitteiden että kiinteistön jäähdytyksen osalta. Hiilidioksiditeknologiaan perustuvan kylmäjärjestelmän integroinnilla osaksi talotekniikkaa pienennetään kiinteistön ostoenergiatarvetta ja kokonaisenergiakulutusta. Prisma Limingantulli on uudistunut tekniikan lisäksi mm. kalusteiden, myymälämiljöön ja valaistuksen osalta.

Osuuskauppa Arina investoi Prismakeskukseen n. 30 milj. euroa. Laajennus on Arinan vuoden suurin rakennushanke, jonka työllistävä vaikutus on 100 henkilötyövuotta. Laajentuneessa Prismakeskuksessa työskentelee yhteensä n. 300 työntekijää.