Limingantullin Prisma ehdolla vuoden leipäkaupaksi – äänestämään pääsee täältä


17.10.2017

Suomen Leipuriliitto ry:n jo 22. kertaa järjestämän Vuoden Leipäkauppa -kilpailun alueelliset ehdokkaat julkistettiin tällä viikolla. Limingantullin Prisma on 12 muun kaupan ohella ehdokkaana tittelin voittajaksi.

Pohjois-Pohjanmaan leipuriliiton väki kävi luovuttamassa ehdokkuudesta kertovan Ehdolla Vuoden 2018 Leipäkaupaksi -banderollin Limingantullin Prismaan tänään tiistaina.

-Tämähän on aivan mahtava uutinen! Meillä on runsas ja omaleimainen leipäosasto, ja tietysti huipputyypit siitä huolehtimassa. Ehdokkuus antaa lisävirtaa kehittää tarjontaa ja esillepanoja vielä entistä osuvampaan suuntaan meidän omistajille. Nyt viedään voitto kotiin, Prisman PT-päällikkö Petri Rissala myhäilee ilouutisesta.

Kilpailua on tänä vuonna uudistettu siten, että asiakkaat voivat äänestää mieleisiään ehdokkaita. Äänestys on voimassa lokakuun loppuun Suomen Leipuriliiton Facebook-sivuilla.

Pohjois-Pohjanmaan leipomoja edustavat Sirpa Räinä, Terhi Heikkilä ja Helmi Tyykiluoto toivat Prisman väelle ehdokasbanderollin lisäksi herkullisia onnittelulämpimäisiä sekä vinkkejä kilpailuun:

-Vuoden Leipäkaupan valinnassa tärkeitä kriteerejä ovat valikoiman monipuolisuus ja tuoreus sekä paikallisten, alueellisten ja valtakunnallisten leipomotuotteiden saatavuus, Pulla-Pirtin Sirpa Räinä summaa.

-Lisäksi kiinnitetään myös huomiota kotimaisuuteen, sekä sesonkien ja erityisruokavalioiden esilletuomiseen. Tällä Prismalla on mainiot edellytykset finaaliin ja voittoon saakka!

Vuoden Leipäkauppa valitaan helmikuussa. Äänestä Limingantullin Prismaa osoitteessa
www.facebook.com/VuodenLeipakauppa