Liikekeskuksen rakentaminen alkaa Pyhäjoella


06.06.2017

Pyhäjoen kunta myy Osuuskauppa Arinalle noin 4900 neliömetrin määräalan tilasta Sepänpuisto. Kaupan myötä Osuuskauppa Arinan Salemyymälä ja ABC polttonestejakelu lähtevät toteutumaan valtatie 8:n varteen.

Pyhäjoen kunta on ostanut perustettavan yhtiön/yhtiöiden lukuun 4512 neliömetrin kokoisen Pyhäjoen pohjoishaaran etelärannalla sijaitsevan ”Sale-kaupan”- kiinteistön Osuuskauppa Arinalta. Kiinteistön hallinta siirtyy kunnalle/perustettavalle yhtiölle 30.6.2018.

Kiinteistölle ja viereisille maa-alueille on suunniteilla Pyhäjokitalo. Pyhäjoen kunta, Fennovoima ja YIT allekirjoittivat Pyhäjokitalo-hankkeesta aiesopimuksen tammikuussa 2017. Rakennukseen on suunniteltu kulttuuri-, liikunta- ja vapaa-ajan palveluita sekä majoitus-, koulutus- ja juhlatiloja. Hankkeessa on parhaillaan käynnissä tilasuunnittelu ja asemakaavoitus.


Kommentit:

Kunnanjohtaja Matti Soronen, Pyhäjoen kunta: ”Pyhäjoen kunnan kannalta on äärettömän tärkeää ja positiivista, että Liikekeskushanke etenee Osuuskauppa Arinan toimesta ja Pyhäjoen kaupalliset palvelut paranevat.”

Toimitusjohtaja Veli-Matti Puutio, Osuuskauppa Arina: ” Osuuskauppa Arina on tyytyväinen päästessään kehittämään osuuskaupan palvelutarjontaa Pyhäjoella. Arina toivoo, että hankkeeseen löytyy investori, joka tuo hankkeeseen lisäarvoa laajentamalla palvelutarjontaa.