Kiimingin LähiStopin kahvio ja Hesburger suljetaan – muut lähipalvelut jatkuvat


22.12.2022

Osuuskauppa Arina on päättänyt sulkea LähiStoppi Kiimingin joulukuun lopussa. Jo pidempään vähentyneen kysynnän vuoksi kannattavan liiketoiminnan edellytyksiä ei enää ollut. Kiimingin LähiStopin henkilöstöä koskeneet muutosneuvottelut ovat päättyneet ja työntekijöille pyritään tarjoamaan töitä Arinan muista toimipaikoista. Arina kiittää Hesburgerin ja kahvion asiakkaita kuluneista vuosista.

ABC polttonestejakelu, ABC Lataus ja muut palvelut jatkuvat

Kiimingin LähiStopin kahvio ja Hesburger-ravintola sulkevat ovensa 31.12.2022, mutta pihan ABC polttonestejakelu ja marraskuussa avattu sähköautojen ABC Lataus palvelevat kiiminkiläisiä ja matkailijoita myös tulevaisuudessa. Samassa liikekeskuksessa sijaitseva, vuosi sitten täydellisen uudistuksen läpikäynyt, S-market Kiiminki sekä Apteekki, Alko ja Kukkakauppa Sinituuli jatkavat myös toimintaansa normaalisti.

– Alun perin täysimittaisena ABC-liikennemyymälänä, vuonna 2009, avatun liikennemyymälän kysyntä on merkittävästi vähentynyt vuosien varrella eikä paikallista kysyntää ole enää riittävästi Hesburgerin palveluille. Toimipaikan sulkemista ei koskaan tehdä kevyin perustein, mutta tässä tapauksessa suurin osa asiakkaidemme käyttämistä palveluista jatkuu ennallaan. Henkilökunnalle on pyritty tarjoamaan töitä muista toimipaikoista eli tuttuihin arinalaisiin voi törmätä tulevaisuudessa muissa tehtävissä, kertoo ABC-liikennekaupan toimialajohtaja Ulla Peltoniemi.

Osuuskauppa Arina hakee alkuvuodesta tyhjenevälle osalle kiinteistöä uusia vuokralaisia.

 

Lisätietoja:

Ulla Peltoniemi, toimialajohtaja, matkailu- ja ravitsemis-, erikoistavara- ja ABC-liikennekauppa, +358 500 516 855, ulla.peltoniemi@sok.fi

Liikepaikkakyselyt: Anne Niemi, liikepaikkapäällikkö,+358 44 788 6209, anne.niemi@sok.fi