Kiimingin LähiABC!:lle avataan Hesburger 1.2.


30.01.2017

Kiimingin uuden Hesburgerin avajaisia vietetään tulevana keskiviikkona. Kiiminkiläisiä omistajia ja matkailijoita palvelevat 16 Arinalaista päällikkö Riitta-Liisa Niinimaan johdolla, tarjoten Hesburgerin, ABC Restaurantin ja ABC-automaattien palvelut.

Hesburger ja LähiABC! palvelevat yhteensä 150 asiakaspaikalla joka päivä klo 22 saakka. Palvelutarjontaa täydentää nopeisiin ostoksiin sopiva myymälävalikoima, josta saa mukaan juomat, makeiset, sipsit ja autotarvikkeet. Liikennemyymälästä saa myös Veikkauksen, RAY:n ja Matkahuollon palvelut. ABC-automaateilla ovat tarjolla yleisimmät polttonestelaadut 95, 98, sekä Smart Diesel.

Arina on asiakkaidensa omistama, pohjoissuomalainen ja vastuullisesti palveleva 100-vuotias osuuskunta. Kiimingissä omistajia on lähes 80% kaikista kotitalouksista. Osuuskaupan toiminta-ajatuksena on tarjota omistajalle palveluja ja hyötyjä. Toimintamme keskiössä on omistajiemme arjen helpottaminen vuoden jokaisena päivänä. Harjoitamme päivittäis- ja käyttövarakauppaa, majoitus- ja ravintolakauppaa sekä polttoneste- ja liikennemyymäläkauppaa, ja tarjoamme työtä noin 2 700 arinalaiselle osaajalle. Kiimingissä palvelutarjonta kattaa S-marketin sekä LähiABC! –ja Hesburger -kokonaisuuden.