Kesäyö, Lohi ja Terva – tarinat uusien huoneiden takana


25.01.2017

Original Sokos Hotel Arinan kolme uutta mallihuonetta ovat valmistuneet – mikä on sinun lempipaikkasi?

Lupaus tulevasta uudistuksesta: Original Sokos Hotel Arinaan on valmistunut kolme uutta mallihuonetta

Hotellimme uudistuu, ja kaikki huoneemme saavat tarinan. Kotikaupunkimme Oulu on täynnä tarinoita, haikuja ja historiaa, ja halusimme tuoda huoneisiin vahvan tunnelman valoisista kesäöistä, tervan tuoksusta ja villin lohen juoksusta. 

Huoneuudistus alkaa ensi vuonna 2020, ja uudistamme hotelliamme osa kerrallaan. Jokaisesta huonetyypistä on jo valmiina yksi mallihuone, ja näihin huoneisiin kutsumme Sinut jo majoittumaan. Kerro meille mikä oli ensivaikutelmasi huoneesta, ja millä mielellä heräsit. Palautteesi on meille arvokasta parhaan mahdollisen hotellielämyksen varmistamiseksi.  

Lohi 

Välähdys vaaleanpunaista heijastuu nousevaan aurinkoon. Aamukaste tarttuu varpaisiin, kesämekko heilahtaa laiturille. Vapauden huuma täyttää pään, uimaan, uimaan! Joen pohjaan heitetyt kivet kantavat, ja lumpeenkukat kuiskivat tarinoita valjastamattomasta virrasta. Kirkkaan veden alla lohiparvi jatkaa matkaansa Oulujoen yläjuoksuun. Pyrstö heilahtaa, veden pintaan piirtyy kuningaslohen kauneus. 

Terva  

Savujuova siintää horisontissa Turkansaaren takana. Ilmassa väreilee kesäillan kuumuus, tuttu tuoksu tuo mieleen lapsuuden kesät. Paanuseinä on auringosta lämmin, aitassa odottavat puhtaat lakanat. Sokeri tarttuu suupieleen,  tervan maku viipyilee huulilla aamuun.

Kesäyö  

Mukulakivillä viipyilevä lämpö hellii paljaita jalkoja, tien pinta on hioutunut sileäksi rattaiden ja tarinoiden alla. Korkkarit ovat kevyet kantaa, mekon helmoista tippuva vesi vie yöuinnille Kiikeliin. Juuri vaihdettu suudelma kihelmöi huulilla, apilankukka keikkuu korvan takana. Aurinko loimottaa Hupisaarten yllä, liekö laskenut koko yönä. Kaupunki nukkuu vielä, vaikka paahteinen päivä keskikaupungilla antaa jo lupauksiaan. Korvissa soi Nocturne, tänä yönä onni on omanani.

Lisätietoja ja varaukset suoraan  Original Sokos Hotel Arina myyntipalvelusta p. 08 3123 255 (ma–pe klo 08.00–18.00) sales.oulu@sokoshotels.fi