Kemin Kauppakeskus Corona uudistuu omistajien hyödyksi


18.11.2015

Osuuskauppa Arina kehittää ja uudistaa Kauppakeskus Coronan liiketoimintaa Kemissä. Kauppakeskuksessa sijaitsevien Prisma ja S-raudan liiketoiminnot integroidaan vuoden 2016 aikana. Yhdistymisen myötä liiketoimintaa harjoitetaan jatkossa Prisma- markkinointinimen alla.

Muutoksen myötä omistajien asiointi nopeutuu ja helpottuu liiketilojen ja valikoimien yhdistyessä yhteen asiakaskiertoon. Valikoimien yhdistäminen mahdollistaa kattavammat valikoimat omistajille yhdestä ja samasta tilasta. Palvelua vaativien tuoteryhmien keskittäminen mahdollistaa kustannustehokkaamman toimintamallin ja samalla palvelut tuodaan entistä paremmin omistajien ulottuville.

Muutoksen toteuttaminen edellyttää yhteistoimintamenettelyä. Neuvottelut aloitetaan 18.11.2015 ja saadaan päätökseen tammikuussa 2016.

Osuuskauppa Arina on kuluttajaosuuskunta, jonka tarkoituksena on tuottaa palveluja ja hyötyjä omistajilleen, yli 156 000 pohjoissuomalaiselle kotitaloudelle. Omistajat saavat osuuskaupoista laajan tuotevalikoiman oheispalveluineen, edullisen ruokakorin, ostoetuja, Bonusta ja maksutapaetua sekä maksuttomia peruspankkipalveluja. Omistajahyötyjä kertyy näistä palveluista vuodessa yli 60 milj. euroa, keskimäärin yli 400 euroa taloutta kohden.