Kauppakeskus Valkea palkittiin Vuoden kauppakeskusteko 2020 -kilpailussa rohkeusmaininnalla


12.11.2020

Valkea on palkittu yhtenä kolmesta kauppakeskuksesta Suomen Kauppakeskusyhdistyksen järjestämässä Vuoden kauppakeskusteko -kilpailussa. Valkea osallistui kilpailuun Roihu Repolaisen Valkea -konseptillaan ja sai rohkeusmaininnan kehitystyöstään lapsiperheiden elämyksellisen ja sujuvan vierailukokemuksen parissa.

Näin kilpailun tuomaristo kommentoi Valkean kauppakeskustekoa:
”Tuomaristo haluaa rohkaista Valkeaa jatkamaan ja kehittämään lapsiystävällistä toimintaa. Ehdotus nähtiin erittäin hyvänä jopa yhteiskunnallisia syntyvyyteen asti ulottuvia vaikutuksia omaavana konseptina. Konseptin jatkuvuus kertoo Valkean sitoutumisesta asian edistämiseen.”

– Tunnustus lämmittää aivan erityisesti mieltä. Meillä on Valkeassa ollut kova halu kehittää kauppakeskustamme niin, että myös lapsiperheet voisivat nauttia kaupunkilaisesta elämäntavasta ja elämyksistä. On aivan upea kuulla, että tätä ajattelua arvostetaan laajemmin, kertoo Kauppakeskus Valkean markkinointi- ja tapahtumapäällikkö Riikka Forsman.

Kauppakeskustekokilpailun järjestää Suomen Kauppakeskusyhdistys. Kilpailun tavoitteena on nostaa esiin parhaita esimerkkejä uusista ideoista suomalaisissa kauppakeskuksissa. Valinnan kriteereitä ovat muun muassa teon yhteiskunnallinen vaikuttavuus sekä kauppakeskusliiketoiminnan kehittäminen esimerkiksi vastuullisuuden näkökulmasta.

Tänä vuonna koko kilpailun voiton vei Rovaniemellä sijaitseva kauppakeskus Rinteenkulma ja sen rohkea ja paikallisuuteen nojaava konseptointi. Lisäksi kilpailussa jaettiin kaksi kunniamainintaa, joista Valkea sai toisen.

Kilpailun tuomaristoon vuonna 2020 kuuluivat Mari Kiviniemi Kaupan liitosta, Kari Luoto Päivittäistavarakauppa ry:stä, Lasse Mitronen Aalto-yliopistosta, Tero Helenius Rakka Worksistä sekä Elina Kiiski-Kataja Ellun Kanoista.

Vuoden Kauppakeskusteko 2020 -kilpailuun osallistui yhteensä 13 kauppakeskustekoa.

Lisätietoja: 
Anu Junnikkala-Alho, kauppakeskusjohtaja, tavaratalojohtaja, ryhmäpäällikkö, +358 40 709 2960, anu.junnikkala-alho@sok.fi

Linkit: