Kauan takaisin odotettu Grill It! Oulu avasi ovensa Kauppakeskus Valkeassa 27.4.2023


27.04.2023

Grill It! Oulu avautui tänään torstaina 27.4. Kauppakeskus Valkean Gallerian kakkoskerrokseen. Tunnelmallinen, 166 asiakaspaikkainen, ravintola tarjoaa herkullisia, puuhiiligrillissä valmistuvia á la carte annoksia niin pihvien, kala- ja kana-annosten kuin kasvisruokienkin ystäville. Á la carten lisäksi Grill It! tarjoaa asiakkailleen lounasbuffetin sekä sunnuntaisin tarjoiltavan brunssin.

Herkullisia Á la carte annoksia hiiligrillistä

Heti ravintolan ovien avauduttua saapuivat paikalle ensimmäiset asiakkaat nauttimaan lounasta. Ensimmäiset päivät Grill It! Oulu tarjoilee á la carte-annoksia mutta jo vappuna pääsee nauttimaan brunssista ja lounasbuffettia tarjoillaan tiistaista 2.5. eteenpäin.

– Grill It!:ä on selkeästi odotettu takaisin Ouluun. Avaamme ravintolan hetkeen, jolloin juhlia riittää. Ensimmäisenä viikonloppuna juhlitaan vappua ja muutaman viikonpäästä äitienpäivää. Vapun brunssien pöytävaraukset ovat jo täyttyneet ja äitienpäivän brunssi täyttä häkää, kertoo Osuuskauppa Arinan matkailu- ja ravitsemiskaupan ryhmäpäällikkö Heidi Koponen.

– Meillä on upea tiimi vanhoja ja uusia arinalaisia sekä keittiön että salin puolella. Olemme hioutuneet hyvin yhteen pelaavaksi tiimiksi avaukseen valmistautuessamme ja kun ovet tänään avattiin, oli ihana ottaa vastaan ensimmäiset vieraamme. Olemme odottaneet innolla, että pääsemme esittelemään upean ravintolamme ja sen herkulliset ruoat ja juomat asiakkaillemme, sanoo Grill It! Oulun ravintolapäällikkö Tiina Ahola.

Tummanpuhuvaa rauhaa keskellä vilkasta kauppakeskusta

Ravintolan sisustuksen on suunnitellut oululainen YOZEN Arkkitehdit. Kauppakeskuksen valoisa ja vilkas hälinä vaihtuu ravintolan sisään astuttaessa tunnelmallisen tummaan ja rauhalliseen tunnelmaan. Ravintolasta löytyy myös pieni kabinetti, joka on varusteltu monipuolisella kokoustekniikalla.

– Oli ihana huomata, kuinka ihastuneita reaktioita tila sai aikaan ensimmäisissä ravintolaan sisään tulleissa vieraissamme. Hiilen tummuus, hiilloksen punaisuus, vaalea puu ja luonnon värit luovat tilaan näyttäviä yhdistelmiä. Entisessä Paloaseman Grill It!:ssä vierailleet saattavat myös tunnistaa tuttuja elementtejä sillä uuteen ravintolaan ovat löytäneet tiensä myös esimerkiksi kankaiset, tummat servietit sekä kolme design valaisinta, jotka tulevat mielestäni upeasti esiin nykyisillä paikoillaan. Keittiön puolelle taas vanhasta Grill It!:stä mukaan pääsi puuhiiligrilli. Olen onnellinen, että olemme voineet tehdä vastuullisia, kestäviä ja luontoa säästäviä ratkaisuja myös uutta ravintolaa valmistellessa, iloitsee Osuuskauppa Arinan matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Ulla Peltoniemi.

– Vanhasta Grill It:stä ”tuotuja” on myös osa uuden Grill It!:mme henkilökunnasta eli vieraillemme tuttuja kasvoja löytyy sekä keittiöstä että salista, Peltoniemi lisää.

Grill It!:iin pääsee Kauppakeskus Valkean Kesäkadulta kahta reittiä; joko suoraan Kesäkadun lavaa vastapäätä löytyvästä sisäänkäynnistä, Intersportin vierestä menevältä käytävältä löytyvillä liukuportailla tai nousemalla Kauppakeskus Valkean 2. kerrokseen ja sieltä Kesäkadun sivua menevältä käytävältä. Jälkimmäinen kulkureiteistä on esteetön.

Osuuskauppa Arina avaa syksyllä 2023 myös toisen Grill It! -ravintolan Leville, Break Sokos Hotel Levin yhteyteen.

 

Lisätietoja:

Ulla Peltoniemi, toimialajohtaja, matkailu- ja ravitsemis-, erikoistavara- ja ABC-liikennekauppa, +358 500 516 855, ulla.peltoniemi@sok.fi
Heidi Koponen, ryhmäpäällikkö, matkailu- ja ravitsemiskauppa, +358 44 788 4997, heidi.koponen@sok.fi