Kannustajat-tukea lasten ja nuorten harrastustoimintaan


16.11.2015

Pohjoissuomalaisten kotitalouksien omistama Osuuskauppa Arina tukee lasten ja nuorten harrastustoimintaa Kannustajat, Ässäkenttä ja Arina Areena -yhteistyöllä. Tukea jaetaan vuositasolla yhteensä yli 100 000 euroa

Kannusta ja äänestä!

Osuuskauppa tukee paikallisten lasten ja nuorten harrastustoimintaa Kannustajat-toiminnalla. Vuonna 2015 mukana on 20 pohjoissuomalaista seuraa, jotka valittiin hakemusten ja osuuskaupan omistajien äänestyksen perusteella. Tukea jaetaan seurojen keräämän kannatuksen ja osuuskaupan omistajien keräämien Bonusten perusteella.

Kannustaminen tapahtuu Omalla S-kanavalla. Osuuskauppa opastaa tähän osoitteessa Arina.fi. Seurat voivat suositella kannustamista jäsenille ja faneille. Kannustamisaikaa on kalenterivuosi. Vuodelta 2015 Kannustajat-tukea jaetaan vähintään 50 000 euroa.

Vuoden 2016 Kannustajat-toimintaan haki 44 seuraa, joita voi äänestää S-kanavalla 9.11.-13.12.2015 välisenä aikana. Vuodelle 2016 valitaan 15-20 Kannustajat-seuraa.

Kannustajat, Ässäkentät ja Arina Areenat

Osuuskauppa tukee lasten ja nuorten liikuntaa lisäksi Ässäkenttä-monitoimikentillä. Ässäkentät rakennetaan osuuskaupan, Suomen Palloliiton ja kuntien yhteistyöllä. Pohjois-Suomessa on Ässäkenttiä Kolarissa, Pyhännällä, Raahessa, Rovaniemellä, Siikajoella ja Tervolassa. Vuodelle 2016 on haettu useita uusia Ässäkenttiä.

Osuuskauppa tukee lasten ja nuorten liikuntaa myös Arina Areena -liikuntahalliyhteistyöllä Kemissä, Oulussa ja Raahessa. Arina Areenat keräävät vuosittain kymmeniä tuhansia käyttäjiä, lapset ja nuoret mukaan lukien.