Kannustajat – osuuskaupan tuki lasten ja nuorten harrastustoimintaan


20.10.2014

Osuuskauppa Arina tukee lasten ja nuorten harrastustoimintaa Kannustajat-yhteistyöllä. Tänä vuonna Kannustajissa on mukana 22 pohjoissuomalaista seuraa, joiden toimintaa tuetaan yhteensä yli 50 000 eurolla. Tukipotti jaetaan seurojen kesken sen mukaan, kuinka paljon kukin seura kerää kannustajia osuuskaupan omistajista ja nämä kannustajat Bonusta. Tuen jakautuminen on selvillä vuodenvaihteen jälkeen.

Haku vuoden 2015 Kannustajat-yhteistyöhön on parhaillaan käynnissä osoitteessa www.arina.fi. Mukaan voivat hakea kaikki ne seurat ja yhteisöt, joiden kotipaikka on Osuuskauppa Arinan toimialueella Pohjois-Suomessa. Edellytyksenä on, että yhteistyöllä saatu tuki käytetään kokonaisuudessaan lasten ja nuorten harrastustoiminnan edistämiseen. Tuen on ohjauduttava vähintään 50 lapselle/nuorelle.

Hakuaikaa on 31.10.2014 saakka. Arina valitsee määräaikaan mennessä hakemuksen palauttaneista seuroista max 50 seuraa verkkoäänestykseen, joka järjestetään marras-joulukuussa Arinan verkkosivuilla. Äänestyksessä Arinan omistajat voivat vaikuttaa lopullisten tukikohteiden valintaan äänestämällä suosikkiseuraansa. Vuoden 2015 yhteistyöhön valitaan omistajien äänten perusteella parikymmentä paikallista urheiluseuraa.

Ässäkentät ja Arina Areenat lisäävät harrastusmahdollisuuksia

Kannustajat-yhteistyön lisäksi Osuuskauppa Arina tukee paikallisten lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia osallistumalla vuosittain 1-2 Ässäkenttä-monitoimikentän hankintaan. Arina Areena –liikuntahallien myötä osuuskauppa on myös osaltaan kohtuullistamassa liikuntaharrastuksista muodostuvia kustannuksia.