09.09.2016
Elokuussa Oulun Juustoseuran puheenjohtaja Markku Tapper ja sihteeri Anna-Liisa Kaukonen luovuttivat Juustoseuran suosituskilven Oulun Sokos Herkulle.
Juustoseuran kilpeä olivat vastaanottamassa Sokos Herkun juustomestari Niina-Maria Hautala ja myyntipäällikkö Hannu Salo.
Juustoseura ry perustettiin Helsingissä vuonna 1961 suomalaisen juustokulttuurin edistämiseksi. Seuran tavoitteena onkin juuston arvostuksen kohottaminen ja kaikenlaisen juustotietouden lisääminen. Seura myöntää suosituskilpiä hyvin hoidetuille juustomyymälöille ja juustoja sekä juustoruokia monipuolisesti tarjoileville ravintoloille.
25.09.2023 | Arinan uutiset | Matkailu- ja ravitsemiskauppa | Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi | Vastuullisuus
14.09.2023 | Arinan uutiset | Hallinto | Vastuullisuus
11.09.2023 | Arinan uutiset | Marketkauppa | Sokos Herkku