Juhlavuoden Omistajan hyötyilta -kiertue starttasi aurinkoisin merkein Vaalasta, Utajärveltä ja Muhokselta


30.05.2017

Omistajan hyötyilta -kiertue Kainuun rajamailta keräsi liki 300 hyötytoivetta parantamaan omistajien palveluita sekä antaen ruusuja paikalliselle henkilökunnalle. Esille nousi niin kiitoksina kuin toiveina lähikaupan monipuolisuus sekä hiljattain käynnistyvä kesän sesonki. 

– ­Oli mahtavaa, että niin moni pääsi paikalle ja sääkin suosi! tuumasi Arinan ryhmäpäällikkö Iina Janhonen Utajärven Salen hyötyillan päätteksi.

Vaalalaiset, utajärveläiset ja muhoslaiset ottivat arinalaiset avosylin vastaan. Hyötyillat keräsivät lämpimiä kiitoksia ja omistajat toivoivat sankoin joukoin myös lisää vastaavia tapahtumia ja markkinoita lähikauppoihinsa.

S-markettien ja Salen pihalla sanoja sekä kädenpuristuksia vaihtelivat niin omistajat, Arinan luottamushenkilöt kuin kaupan henkilökunta ja päällikötkin. Lähi-ABC Vaalanportin liikennemyymäläpäällikkö Kari Paakkola pistäytyi Vaalan S-marketilla kertomassa kuulumisiaan ja kutsui omistajat kahville sekä lounaalle Vaalanporttiin.

Toiveita aletaan toteuttamaan heti

– Omistajien toiveiden kuunteleminen on tärkeää. Hyötyillat ovat ainutlaatuinen tilaisuus päästä kuulemaan palaute suoraan omistajien suusta! Arinan markkinointijohtaja Pasi Ruuskanen painottaa.

Kesän lähestyminen näkyi selvästi omistajien toiveissa. Olikos tuo ihmekään, kun aurinko paistoi kaikkina kolmena päivänä lämpimästi ja kirkkaasti. Omistajien ajatukset olivat jo tirisevissä grilliruuissa, puutarhojen kukkapenkeissä, sormille sulavissa jäätelöissä sekä skooteilla ja skeitellä hurjastelussa kylänraittilla.

– Omistajien toiveita on nyt kuultu ja ensimmäiset toiveet aletaan toteuttamaan jo tällä viikolla, Muhoksen S-marketin päällikkö Jussi Ojala lupaa.

Fiilistä ja leikkiä asfalttibingosta tanssiin

Onni Oravan osalta maanantain meno Vaalassa äityi niin hurjaksi, että Onni-parka sai auringonpistoksen. Onneksi apu ei ollut kaukana ja Onnin kaverit Apsi Apina sekä Jonne Jääkarhu pelastivat tilanteen viihdyttämällä lapsia Onnin sijaan Utajärvellä ja Muhoksella.

Viihdykettä ja liikettä ei hyötyilloista todellakaan puuttunut, siitä pitivät huolen Suomen Luisteluliiton tapahtumatiimi The Fiilismakers. Laten, Jessen ja Fannyn kannustamina ilmaa viuhtoivat niin frisbeet, hulahulavanteet, hyppynarut kuin pikkutanssijoiden kädetkin. Asfalttibingo tempasi mukaansa myös vähän vanhempaa väkeä ja viimeistään reilulla sinappitöräyksellä varustettu kuuma grillimakkara sai jokaisen suupielet kohti aurinkoa.

– Kyllähän näin voisi viettää vaikka jokaisen työpäivän, jos minulta kysytään, nauroi S-market päällikkö Jussi Ojala Muhoksen S-marketin pihan viimein hiljentyessä.

Käy katsomassa oman paikkakuntasi Omistajan hyötyillan aikataulu osoitteesta https://www.s-kanava.fi/web/arina/uutinen/omistajan-hyotyiltakiertue-kaynnistyi/3815231_11166