Joulupukki vastaanotti joululahjansa Rovaniemellä


20.12.2013

Kesäkuussa Original Sokos Hotel Vaakunassa aloitettu kutomisprojekti sai onnellisen päätöksen, kun yli 8 metriä pitkä kaulaliina lahjoitettiin joulupukille 11.12.2013 Napapiirillä.

Original Sokos Hotel Vaakunassa käynnistettiin viime kesänä kutomisprojekti, jonka tarkoituksena oli kutoa joulupukille joululahjaksi punainen kaulaliina. Projekti saavutti suuren suosion, ja puolen vuoden aikana kutomiseen osallistui yli 800 asiakasta ympäri maailmaa. Tuloksena oli peräti 8,3 metrin pituinen kaulaliina, joka luovutettiin joulupukille hotellin henkilökunnan toimesta.

– Ai että, onpa mahtava! Kiitoksia kovasti, kuuluivat joulupukin kommentit kaulaliinasta.

Joulupukkia kiinnosti erityisen paljon se, mistä kaikkialta kutojat olivat kotoisin.

– Eri puolilta maailmaa, kuten Kiinasta, Mongoliasta ja Uudesta-Seelannista, hotellin vastaanoton vuoropäällikkö Leena Alajääskö kertoi joulupukille lahjoittaen hänelle samalla kirjan, johon jokainen kutoja oli jättänyt oman signeerauksensa.

Iloista tunnelmaa ja vinkki seuraavan kaulaliinan saajaksi

Iloisen tunnelman siivittämänä joulupukki ja kaulaliinan luovuttajat päätyivät ottamaan yhteiskuvia ja laulamaan ”Joulupukkia”. Joululaulujen laulamisen jälkeen pukille kerrottiin, että kutomisprojektia tullaan jatkamaan myös ensi vuonna. Kysyttäessä vinkkiä siitä, kenelle joulupukki haluaisi seuraavan kaulaliinan lahjoitettavan, oli vastaus selvä:

– Kyllä se Lotvosen Eskolle voisi mennä, terveisiä vaan hänelle, joulupukki tuumasi viitaten Rovaniemen kaupunginjohtajaan.