Jouluostoksille ympäri vuorokauden Linnanmaan, Limingantullin ja Rovaniemen Prismoissa


08.12.2017

Ovet helpompaan ja stressittömämpään joulunaikaan avataan uusin tuulin Oulussa ja Rovaniemellä, kun kolmen Prisman aukioloa laajentuu ympärivuorokautiseksi joulunalusviikon ajaksi. 24/7 aukioloaika on voimassa Linnanmaan ja Limingantullin Prismoissa.

 
– Loppuvuoden juhlakausi on monelle vuoden stressaavinta aikaa. Me tarjoamme helpotusta ja joustavuutta omistajien joulukiireisiin. Nyt jokainen voi päättää itse, mikä on sopivin aikaa jouluostosten tekemiseen, toteaa joulupukin apulainen Mikko Polso Osuuskauppa Arinan marketkaupasta.
 
Aiemmat kokemukset Prismojen 24/7 aukiolosta aiemmilta jouluilta ja juhannukselta osoittavat, että omistajat arvostavat mahdollisuutta käydä ostoksilla silloin, kun se heidän omaan elämänrytmiinsä sopii. Joustavalle ympärivuorokautiselle aukiololle on ollut kysyntää. Osuuskauppa Arinan pienmyymälöistä Raksilan Sale ja Rovaniemen Sale Lapinmaa palvelevat ympärivuorokautisin aukioloajoin vuoden jokaisena päivänä.
 
Joulunajan työvuorot on suunniteltu yhteistyössä Prismojen henkilöstön kanssa.
 
– Porukkamme on lähtenyt innolla mukaan  ja halukkaita on ollut niin paljon, että yövuorot saatiin sujuvasti täytettyä, Mikko Polso kertoo.
 
Limingantulli ja Linnanmaa palvelevat jouluaattoon 24.12. klo 16 saakka, ja Rovaniemen Prisma  sunnuntaihin 23.12. klo 23 saakka. Prismat pitävät ovensa avoinna yhtäjaksoisesti yli kahdensadan tunnin ajan. Joulupäivänä Prismat ovat suljettu.