Jouluostoksille ympäri vuorokauden Linnanmaan ja Limingantullin Prismoissa


08.12.2017

Ovet helpompaan ja stressittömämpään joulunaikaan avataan uusin tuulin Oulussa, kun kahden Prisman aukioloa laajennetaan ympärivuorokautiseksi jouluviikon ajaksi. 24/7 aukioloaika on voimassa Linnanmaan ja Limingantullin Prismoissa 15.-23.12.

 
– Loppuvuoden juhlakausi on monelle vuoden stressaavinta aikaa. Me tarjoamme helpotusta ja joustavuutta omistajien joulukiireisiin. Nyt jokainen voi päättää itse, mikä on sopivin aikaa jouluostosten tekemiseen, toteaa joulupukin apulainen Mikko Polso Osuuskauppa Arinan marketkaupasta.
 
Aiemmat kokemukset Limingantullin Prisman 24/7 aukiolosta viime jouluna ja juhannuksena osoittavat, että omistajat arvostavat mahdollisuutta käydä ostoksilla silloin, kun se heidän omaan elämänrytmiinsä sopii. Joustavalle ympärivuorokautiselle aukiololle on ollut kysyntää. Osuuskauppa Arinan pienmyymälöistä Raksilan Sale ja Rovaniemen Sale Lapinmaa palvelevat ympärivuorokautisin aukioloajoin vuoden jokaisena päivänä.
 
Joulunajan työvuorot on suunniteltu yhteistyössä Prismojen henkilöstön kanssa.
 
– Porukkamme on lähtenyt innolla mukaan kokeiluun ja halukkaita on ollut niin paljon, että yövuorot saatiin sujuvasti täytettyä, Mikko Polso kertoo.
 
Kaksi Prismaa avaa ovensa perjantai-aamusta 15.12 klo 7/8 lähtien aina jouluaaton aattoa edeltävään yöhön lauantaihin 23.12. klo 21/23 saakka. Prismat pitävät ovensa avoinna yhtäjaksoisesti yli kahdensadan tunnin ajan. Jouluaattoaamuna myymälät avataan normaaliin tapaan ja aattoiltana palvellaan klo 15 saakka. Joulupäivänä Prismat ovat suljettu.