Italialaista tunnelmaa ja tyylikkäitä kokoustiloja Kauppakeskus Valkeassa


14.04.2016

Kauppakeskus Valkean avauksen myötä Oulun ydinkeskustan palvelutarjonta täydentyy 14.4. alkaen monipuolisella kattauksella erilaisia kahviloita ja ravintoloita. 

Uutena toimijana ovensa avaa muun muassa Bacaro Doppio, joka on venetsialaisista pikkuravintoloista tunnelmansa ammentava rennon tyylikäs olohuone. Tämä kujakahvilan tunnelmaa hehkuva herkkujen tyyssija levittäytyy viihtyisän sisätilan lisäksi kesäkadulle ja ulkoterassille, työllistäen yhteensä seitsemän henkilöä. Asiakaspaikkoja on 85.

– Bacaro Doppio on omistettu aitoitalialaisen kahvin ystäville, ja jokaisen kupillisen valmistus kahvakoneella on käsityötä. Tarjoilemme myös Sokos Herkussa valmistettua artesaanijäätelöä ja raikkaita drinkkejä, ravintolapäällikkö Tiia Hulkko kertoo.

Ravintola Rosso palaa Ouluun tutulla italialaisella lämmöllä ja täysin uudistetulla ilmeellä lähes 20 työntekijän voimin. Uuden Rosson sydän on valtava puulla lämpiävä pizzauuni, joka on Suomen ravintolakentällä harvinaisuus. Pizzauunissa paistuvat esimerkiksi paksumpipohjaiset rustiikkipizzat, joiden maussa korostuvat italialaiset perinteet. Ruokalistalta löytyvät myös tutut klassikkoannokset, kuten maukkaat pastat ja risotot. Asiakaspaikkoja on yhteensä 180.

Kokouksia kaupungin kattojen yllä

Kauppakeskuksen 4.kerroksessa sijaitsevat raikkaat, uusimmalla kokoustekniikalla varustetut Original Sokos Hotel Arinan kokoustilat. Yhdisteltäviä kokous- ja neuvottelutiloja on yhteensä kuusi, ja kokoustamaan mahtuu parhaimmillaan jopa 250 henkilöä.

– Puitteet kokouksille ovat erinomaiset, sillä tilat ovat innovatiiviset ja energisoivat. Uskallan luvata, että täällä luovuus pääsee valloilleen. Myös henkilökunta on aina paikalla tekemässä tilaisuudesta onnistuneen, kokousosastosta vastaava Maria Kursu toteaa.

Pysäköintitilat sijaitsevat kauppakeskuksen alla Kivisydämessä, josta on sisäänkäynti hisseillä suoraan kokoustiloihin. Ruokailuun kokousvierailla on useita mahdollisuuksia kauppakeskuksen välittömässä läheisyydessä. Viiden minuutin kävelymatkan päässä sijaitsevat Original Sokos Hotel Arinan yhteydessä toimivat Amarillo ja Fransmanni. Ravintola Grill it! ja urheilubaari Sport it! palvelevat puolestaan Vanhan Paloaseman talossa, nurkittain kauppakeskuksen kanssa.