Hesburger ja ABC CarWash Muhos avataan keskiviikkona 1.6. klo 10


30.05.2016

Hesburger ja ABC CarWash Muhoksen avausnauhan leikkaavat osuuskaupan paikalliset omistajat. Avajaisia vietetään keskiviikosta perjantaihin. Avajaistarjouksia on Hesburgerin ja ABC CarWashin palveluista. Omistajia ja Valtatien kulkijoita palvelevat 15 Arinalaista päällikkö Antti Tomperin johdolla, tarjoten Hesburgerin, CafeShopin, ABC CarWashin ja ABC-automaattien palvelut. Avajaispäivänä paikalla ovat myös Arinan palveluneuvoja ja LähiTapiolan edustaja.

Arina on pohjoissuomalainen kuluttajaosuuskunta, jonka omistavat paikalliset kotitaloudet, Muhoksella lähes 80 %:ia kaikista kotitalouksista. Osuuskaupan tarkoitus on tuottaa palveluja ja hyötyjä omistajilleen. Muhoksella palvelutarjonta kattaa S-marketin sekä Hesburger, CafeShop, ABC CarWash ja ABC-automaatit kokonaisuuden.

Hesburger ja CafeShop palvelevat yhteensä 42 asiakaspaikalla ja Drive-In kaistalla sekä kesäterassilla. CafeShopin myymälästä saa yleisimpiä elintarvikkeita ja kahvilasta juomat sekä makeat ja suolaiset tuotteet. CafeShopista saa Veikkauksen ja RAYn palvelut.

ABC CarWash pesee autot Joutsen-merkityillä ympäristöystävällisillä pesuaineilla. Pesuvaihtoehtoja on viisi; ShineTecs kestovahapesu, kiiltovahapesu, boxipesu, pehmoharjapesu ja harjaton pesu. Sarjakortilla pesut saa edullisemmin ja osuuskaupan omistajille ABC CarWash tarjoaa S-Etukortilla omat hinnat.

ABC-automaateilla ovat tarjolla yleisimmät polttonestelaadut 95, 98, Smart Diesel sekä kotimainen Avainlippu-tuote Eko E85. Eko E85 polttonestettä voi tankata flexfuel-automalleihin ja autoihin, joihin on asennettu E85-muuntosarja.