Hesburger ja ABC CarWash avataan Tuirassa maanantaina 3.6. klo 10


31.05.2013

Osuuskauppa Arina avaa Oulun Tuirassa maanantaina 3.6. uuden palvelukokonaisuuden, joka sisältää Hesburger-ravintolan, ABC CarWash pesukadun sekä uudistetun ABC-automaattiaseman. Hesburger palvelee sisäravintolan lisäksi Drive in autokaistalla. ABC-automaattiasemalla on tarjolla uusi EkoFlex E85 polttoainelaatu. Arinan omistajat saavat palveluista S-Etukortilla Bonusta ja maksutapaetua sekä hintaetuja. Kokonaisuus työllistää Annika Vähäsen johdolla n. 20 Arinalaista.

Osuuskauppa Arinalla on Oulussa ennestään Hesburger-ravintola Prisma Limingantullin yhteydessä. ABC CarWash Tuira on Arinan ensimmäinen pesukatu. ABC-verkosto kattaa Oulussa Tuira mukaanlukien 8 automaattiasemaa.

Uusi ABC CarWash pesukatu tarjoaa monipuolisen pesuvalikoiman: kestovahapesun, kiiltovahapesun, pehmoharjapesun ja harjattoman pesun. Kestovahapesu sisältää uudenlaisen ShineTecs-käsittelyn. ShiteTecs-vahaus suojaa auton maalipintaa kuin käsivahaus, suojaten maalipintaa happamalta sateelta ja auringonvalolta sekä muodostaen likaa hylkivän kalvon. ShineTecs-vahaus korjaa maalipinnan epätasaisuuksia täyttämällä maalipinnan huokoisuutta ja tuo maalipinnalle ainutlaatuisen kiillon.

Uusi ABC CarWash pesukatu on luontoystävällinen ja myrkytön.

Osuuskauppa Arinan omistavat asiakkaat, 145 000 pohjoissuomalaista kotitaloutta. Arinan tehtävänä on tuottaa palveluja ja hyötyjä omistajille. Hesburger, ABC CarWash ja ABC-automaattiasema täydentävät Arinan palveluja Tuirassa ja Oulujoen pohjoispuolella.

Arina tarjoaa omistajille ABC CarWash pesut omistajahintaan: S-Etukortilla saa pesuista -3-5 euron alennuksen sekä Bonuksen ja maksutapaedun päälle. Tarjolla on myös sarjapesukortti 5 ja 10 pesulle.