Halpuuttaminen laajenee Arinassa


06.05.2015

Osuuskauppa Arina aloitti tammikuussa halpuuttamisen ja lupasi samalla tehdä kaikkensa ruoan hinnan edullistamiseksi jatkossakin. Tänään lasketaan osuuskaupan omistajille tärkeiden tuotteiden hintoja kaikissa S-marketeissa noin 400 tuotteen ja Saleissa noin 100 tuotteen osalta.

– Nyt voimme sanoa, että halpuuttaminen kattaa koko osuuskaupan toimialueen. Pysyvästi halpuutetut hinnat koskevat kaikkia Osuuskauppa Arinan Prisma, S-market ja Sale –myymälöitä Pohjois-Suomessa, marketkaupan toimialajohtaja Tapani Kärkkäinen toteaa.

Osuuskaupan omistajat vastasivat tammikuussa Prismoissa tehtyyn halpuuttamiseen toivomuksin, että halpuuttaminen laajenisi mahdollisimman laajasti osuuskaupan kaikkiin ruokakauppoihin.

– Nykyisessä taloustilanteessa on tärkeää, että pohjoissuomalaisten kotitalouksien omistama osuuskauppa helpottaa osaltaan ihmisten arkea tekemällä ruokalaskusta pienemmän, Kärkkäinen jatkaa.

Osuuskauppa Arina mahdollistaa halpuuttamisen kuten tähänkin asti: omia it-, energia-, kiinteistö- ja markkinointikulujaan leikkaamalla ja omasta katteestaan tinkimällä. Halpuutettuja kotimaisia tuotteita voi ostaa tietäen, että maksumiehenä ei ole maataloustuottaja.

– Panostamme halpuutettujen tuotteiden laatuun yhdessä koko tuotantoketjun kanssa. Meille on kunnia-asia, että suosituimpien elintarvikkeiden lisäksi tarjolla on aina laaja valikoima tuotteita myös luomu- ja lähiruoan ystäville ja vaikkapa erikoisruokavaliota noudattaville, valikoimapäällikkö Janne Tapio sanoo.

– Arinan Prismoissa, S-marketeissa ja Saleissa on aina myynnissä pohjoissuomalaisia lähiseudun tuottajien tuotteita. Teemme pitkäjänteistä yhteistyötä alueen pientuottajien kanssa. Parhaimmillaan valikoimistamme löytyy satoja paikallisia tuotteita, Tapio kertoo.