Fresto-ravintola Pattijoen S-marketin yhteyteen


14.03.2014

Osuuskauppa Arina ja MES Marketing Oy ovat sopineet, että Suomen ensimmäinen Fresto-ravintola avataan Pattijoelle Arinan S-marketin ja ABC-automaattiaseman yhteyteen. 100-paikkainen Fresto-ravintola tarjoaa asiakkailleen kahvilatuotteita, burgereita, buffetin ja a la carte –annoksia. Fresto-ravintola ja S-market avataan Pattijoelle toukokuun alussa.

’S-market on moderni ruokakauppa, josta saa joka päivä monipuolisen ja pysyvästi edullisen ruokakorin, tarpeellisia oheispalveluja ja reiluja omistajahyötyjä. ABC-automaattiasema palvelee marketin asiakkaita ja ohikulkijoita. Fresto-ravintola täydentää Arinan palvelutarjontaa’, tiivistää Arinan S-market ketjujohtaja Juha Salmi.

Arina on pohjoissuomalainen kuluttajaosuuskunta, jonka omistavat palveluja käyttävät asiakkaat. Omistajina on yli 150 000 pohjoissuomalaista kotitaloutta, Pattijoella 70 % kotitalouksista. Arinan tehtävänä on tuottaa omistajien tarvitsemia palveluja. Omistajat saavat palveluja käyttämällä monipuolisia hyötyjä; edullisen ruokakorin, tuote-etuja S-Etukortilla, Bonusta ja maksutapaetua, maksuttomat pankkipalvelut sekä muita omistajahyötyjä yli 400 eurolla taloutta kohden.

MES Marketing Oy on suomalainen yhtiö, jonka toimialana on ravintolatoiminta ja suurtaloustukkutoiminta. Nyt avattava Fresto-ravintola on yrityksen ensimmäinen täyden palvelun ravintola laajalla tarjonnalla.