Esittelyssä Sokos Herkun lihamestari Marko


28.11.2019

Lihamestari Marko Karinkanta vinkkaa, että joulupöydässä kinkun sivussa tai jopa sen sijaan maistuu niin poronliha kuin vielä harvinaisempi dry age –härkäkin.

Marko Karinkanta toimii Sokos Herkussa lihamestarina. Karinkanta on taustaltaan ravintolakokki, joka vihkiytyi lihamestariksi aikanaan Stockmann Herkussa.

Sokos Herkun lihatiskin laajuudesta kertoo kenties parhaiten se, että Karinkannan työaamujen 2-4 ensimmäistä tuntia kuluu yksinomaan sen asetteluun joka ikisenä päivänä. Samalla valmistuvat grillituotteet ja leikkeletiskin siivupinot kertyvät kukkuraisiksi. 

Ruokatorin ammattitaitoinen henkilökunta opastaa asiakkaita lihojen valmistuksessa. ”Mielestäni hyvä asiakaspalvelu ei vaadi erityisiä urotekoja: Valmistelemme ja maustamme lihat ja kalat ammattilaisina – Se mikä meille on arkea, on asiakkaillemme luksusta.”

Lue täältä koko lihamestarin tarina ja parhaat jouluvinkit!