Esittelyssä Oulun seudun Kannustajat-seurat


29.07.2014

Arinan omistajat voivat osallistua pohjoissuomalaisen juniori- ja nuorisoliikunnan tukemiseen liittymällä Kannustajaksi. S-kanavalla on kesän aikana käyty läpi seurojen kuulumisia ympäri Pohjois-Suomen. Viimeisenä vuorossa on Oulun seudun urheiluseurat.

Oulun Naisfutis ry:llä riittää poikkeuksellisen kovasti vipinää kintuissa tänä kesänä! Erityisen ylpeinä onssilaiset ovat olleet järjestelyvastuusta valtakunnallisessa Laura Kalmari -turnauksessa Heinäpäässä.

‒ Järjestämme myös kaksi jalkapallokoulua tyttöfutareille, ja juniorijoukkueemme kiertävät tuttuun tyyliinsä turnauksissa ympäri Pohjoismaita. Tietenkin ohessa pyörivät koko ajan myös piiri- ja SM-sarjojen ottelut, Onssilta huikataan.

‒ On hienoa toimia voimakkaasti kasvavan ja kehittyvän tyttöfutiksen parissa!

Kempeleen Lentopallo ry:ssä kesä on mennyt tosi hyvin. Kesäkuun alussa Raahessa olleessa Power Cupissa KempeLe pelasi mitalisijoituksia, hopeaa ja pronssia ja paljon muitakin hyviä sijoituksia.

KempeLeestä kerrotaan, että seura on kasvanut vuodesta 2009, jolloin heistä tuli puhdas junioriseura.

‒ Haluamme, että junioreilla olisi hyvät ja edulliset harrastusmahdollisuudet, joten tavoitteenamme on pitää kausimaksut mahdollisimman edullisina.

Kempeleen Kiri ry:stä on kerrotaan, että Kannustajat-yhteistyö on tuottanut tulosta, ja että toimintaan aktivoidutaan jälleen syyskesästä.

‒ Kesälajissa kuten pesäpallossa riittää nyt pöhinää, seura kuvailee kesäkuulumisiaan.

Oulun NMKY ry:ssä on toimintaa kesälläkin: partiolaiset ja koripalloilijat leireilevät Oulussa ja Rokualla, kuorot konsertoivat kotimaassa ja ulkomailla, suunnistajat järjestävät Oulu-rasteja pitkin kesää ja yleisurheilijat Oulun Juoksun elokuussa.

Ynnin toimintaa voi tukea liittymällä omalla S-kanavalla Oulun NMKY:n Kannustajiin.

‒ Kiitos jo Kannustajiksi liittyneille, Ynnistä toivotetaan.

Raahen Vesa ry:n kesään kuuluu urheilukoulut, joihin osallistuu yli kuusikymmentä 5‒11-vuotiasta. Seura odottaa myös innokkaasti elokuussa järjestettäviä ikäkausiviestien mestaruuskilpailuja.

‒ Pidämme Kannustajat-toimintaa todella myönteisenä ja tärkeänä, seurassa pohditaan.

Pattijoen Urheilijat Juniorit ry on junioripesäpalloiluun keskittyvä seura. Sen harrastus- ja kilpailutoiminnassa on ympärivuotisesti mukana lähes 200 junioripelaajaa. Lisäksi seuran pesiskouluun osallistuu kesän aikana lähes 50 lasta.

‒ Seuran toiminnan lähtökohtana on toimia lasten ehdoilla, Pattujunioreista kerrotaan.

Seura pyörii vapaaehtois- ja nuorisotuomaritoiminnalla. Kannustajat-tuella seura kouluttaa lisää tuomareita ja valmentajia juniorijoukkueiden käyttöön.

‒ Kannustamalla seuraamme mahdollistat monipuolisten harjoitteluvarusteiden hankinnan kaikkien seuran toimijoiden käyttöön.

Muita Oulun seudun Kannustajat-seuroja ovat Oulunsalon Pallo ry, Tervarit Juniorit ry sekä Oulun Luistinseura ry. Heidän kesäkuulumisiaan voit lukea seurojen omilta sivuilta.