Energiapolar ja Osuuskauppa Arina yhteistyöhön: Energiapolarin sähköstä Bonusta Arinan asiakasomistajille


24.09.2018

Pohjoissuomalaiset Energiapolar Oy ja Osuuskauppa Arina aloittavat markkinointiyhteistyön. Osuuskaupan asiakasomistajille tarjotaan mahdollisuus kerryttää Bonusta Energiapolarin sähköenergiatuotteista ja -palveluista. Asiakasetuja ja -palveluita laajentamalla pyritään lisäämään yhteisiä asiakkuuksia ja vahvistamaan asiakaspysyvyyttä.

– Jaamme pohjoissuomalaisen arvomaailman, josta on helppo ponnistaa yhteisten asiakkaidemme, pohjoissuomalaisten kotitalouksien hyödyksi. Näemme yhteistyön innoittavana haasteena ja mahdollisuutena, sanoo Energiapolarin toimitusjohtaja Timo Virikko.

– Osuuskaupalle on tärkeää, että asiakasomistajat kokevat kumppanimme tarjoamat tuotteet ja palvelut luotettaviksi, halutuiksi ja kilpailukykyisiksi. Luotamme ja uskomme, että Energiapolar täyttää nämä odotukset, jatkaa Arinan markkinointijohtaja Pasi Ruuskanen.

Yhteistyön tarkoituksena on tarjota entistä enemmän hyötyä osuuskaupan asiakasomistajille. Bonusyhteistyö alkaa lokakuun alussa ja näkyy monikanavaisesti kumppaneiden viestinnässä.

Saadakseen Bonusta sähköenergiasta asiakasomistaja tekee Bonusenergia-sähkönmyyntisopimuksen Energiapolarin kanssa. Samalla hän ilmoittaa energiayhtiön asiakaspalveluun osuuskaupan jäsennumeronsa. Tämän jälkeen kirjautuu maksetusta sähkölaskusta sähkön myynnin osuus automaattisesti asiakasomistajan bonusostoksi. Bonuksen kerryttäminen sähköstä edellyttää, että sähkösopimus ja osuuskaupan jäsenyys ovat saman henkilön nimissä.

– Aloitamme alueellisen bonusyhteistyön Osuuskauppa Arinan kanssa, jotta asiakasomistajat voivat jatkossa saada sähköstämme Bonusta, iloitsee myyntipäällikkö Päivi Alaoja.