Caverion Suomi Oy, Coor Service Management Oy, Lassila & Tikanoja Oyj ja N-Clean Oy hoitamaan Osuuskauppa Arinan kiinteistöpalveluja


26.02.2021

Osuuskauppa Arina, Caverion Suomi Oy, Coor Service Management Oy, Lassila & Tikanoja Oyj ja N-Clean Oy ovat allekirjoittaneet sopimukset Arinan kiinteistöpalvelujen hoitamisesta. Sopimusten myötä Arina ostaa kiinteistöpalveluja vuositasolla n. 7 Milj. eurolla, työllistäen välillisesti pohjoissuomalaisia kiinteistöalan ammattilaisia. Sopimusten työllistämisvaikutus on n. 100 henkilötyövuotta kokoaikaisiksi muutettuna.

Alueelliset ratkaisut varmistamaan onnistunutta asiakaskokemusta Arinan omistajille

Nykyisen sopimuksen päättyessä kesällä 2021, Arinan Kiinteistöt Oy kilpailutti kiinteistöpalveluiden sopimuksen. Tarjouspyyntö lähetettiin kaikille alan suurille toimijoille Pohjois-Suomessa, jotka pystyvät laadukkaasti toimittamaan palvelut koko Arinan laajalla toimialueella. Saatujen tarjousten määrä ja laatu yllätti Arinan positiivisesti.

– Tavoitteena oli selvittää, löytyykö alueelta toimijoita, jotka voisivat tarjota paikallisesti laadukasta ja hyvää palvelua. Halusimme tehdä parannuksia sopimuksellisesti mm. reagointiaikoihin ja laatuun, sekä lisätä ketteryyttä olemassa oleviin toimintamalleihin. Valitut toimijat vakuuttivat meidät alueellisilla resursseilla, osaamisella ja kustannustehokkuudella, kertoo Arinan Kiinteistöt Oy:n kiinteistöjohtaja Seppo Jakola.

– Onnistunut kiinteistöpalveluiden hoito näkyy suoraan omistajillemme turvallisena ja asiointia helpottavana palveluna. Pihat on kolattu, jäät hiekoitettu, siivous pelaa ja viat korjataan nopeasti, Jakola lisää.

– Olen iloinen, että yhteistyömme Arinan kanssa laajenee ja syvenee. Olen vakuuttunut, että pystymme kiinteistöjen hyvällä ylläpidolla sekä luomaan hyvät olosuhteet kiinteistöjen käyttäjille että tehostamaan kiinteistöjen energiankäyttöä ja pienentämään niiden hiilijalanjälkeä. Vastuullisuus ja konkreettiset teot kohti hiilineutraaliutta ovat meidän molempien tavoitteena ja olemme yhdessä kehittämässä ratkaisuja uutta älykästä teknologiaa hyödyntämällä, sanoo Caverion Suomen divisioonajohtaja Ville Tamminen.

– Odotamme innolla tulevaa yhteistyötä kumppanin kanssa, joka jakaa meille tärkeät arvot, kuten vastuullisuus, laatu ja toiminnan jatkuva kehittäminen. Iloitsemme siitä, että läsnäolomme Pohjois-Suomen alueella vahvistuu entisestään. Yhdessä Arinan kanssa tulemme varmistamaan kiinteistöjen käyttäjille viihtyisän, turvallisen ja laadukkaan käyttäjäkokemuksen, toteaa Coor Service Management Oy:n liiketoimintajohtaja Anja Alila.

– Me L&T:llä olemme todella innoissamme alkavasta yhteistyöstä. Tahdomme palvelujemme avulla varmistaa, että Arinan kiinteistöjen olosuhteet ja siisteys pysyvät korkealla tasolla. Panostamme tekemisessämme erityisesti vastuullisuuden ja energiatehokkuuden toteutumiseen, kiertotaloutta unohtamatta, kertoo Arina-kumppanuudesta vastaava L&T:n asiakkuusjohtaja Seija Silvennoinen.

– Olemme erittäin iloisia alkavasta yhteistyöstä Osuuskauppa Arinan uutena kumppanina. Suomalaisena perheyrityksenä toimimme arvojemme mukaisesti lähellä asiakasta, ihmiseltä ihmiselle. Arvojemme mukainen toiminta on siivittänyt meitä kasvuun ja työllistämme jo n. 1 400 ammattilaista ympäri Suomen ja nyt alkavan yhteistyön myötä myös Arinan alueella merkittävää henkilömäärää. Kiitämme Osuuskauppa Arinaa luottamuksesta ja yhdessä rakennamme toimintaamme raikkauden ja puhtauden sekä kehittämisen merkeissä, N-Clean Oy:n omistaja ja toimitusjohtaja Rauno Nurmi kiittelee.

Osuuskauppa Arina kiittää ISS Suomea pitkästä yhteistyöstä ja toivottaa uudet toimijat tervetulleeksi. Uudet toimijat aloittavat kohteissa 1.7.2021. Nyt solmitut sopimukset ovat kestoltaan 3 + 2 vuotta.

 

Lisätietoja:

Caverion Suomi Oy, divisioonajohtaja Ville Tamminen, +358 50 390 0129, ville.tamminen@caverion.com

Coor Service Management Oy, liiketoimintajohtaja Anja Alila, Itä- ja Pohjois-Suomi, +358
50 430 1172, anja.alila@coor.com

Lassila & Tikanoja Oyj, asiakkuusjohtaja Seija Silvennoinen, +358 50 385 3907, seija.silvennoinen@lassila-tikanoja.fi

N-Clean Oy, myyntijohtaja Katarina Katajainen, +358 40 480 2682, katarina.katajainen@nclean.fi

Arinan Kiinteistöt Oy, kiinteistöjohtaja Seppo Jakola, +358 50 337 5890, seppo.jakola@sok.fi