Break Sokos Hotel Leviä uudistetaan – Grill It! saapuu Leville


17.01.2023

Levin alppikylässä sijaitsevassa Break Sokos Hotel Levillä aloitetaan hotellin asiakastilojen sekä ravintoloiden täydellinen uudistus. Uudistuksen työvaihe on tarkoitus aloittaa heti Levin kevätkauden päätyttyä 2.5. ja hotelli avataan uudelleen juhannusviikolla. Täydellisen uudistuksen saavat Kiisa ja Coffee House avautuvat hotellin mukana juhannukseksi ja uusi Grill It! -ravintola avaa ovensa elokuussa.

Coffee Housen keitaasta Grill It!:n lempeään tunnelmaan

Lokakuussa 2008 avautunut Break Sokos Hotel Levi on Sokos Hotels -ketjun pohjoisin hotelli ja sijaitsee aivan Levin Torin sydämessä. Nyt tehtävät uudistukset koskettavat pääasiallisesti hotellin ravintoloita sekä saunatiloja, jotka uudistetaan täydellisesti, mutta myös huoneissa tehdään samalla tarvittavia fiksauksia.

– Seuraamme asiakaspalautteita todella tarkasti ja näiden perusteella olemme tehneet päätöksiä uudistukseen. Levin Coffee House on aina ollut erittäin suosittu sekä matkailijoiden että paikallisten keskuudessa. Nyt Coffee House saa konseptiuudistuksen, jossa kahvilasta tulee nykyistäkin rennompi keidas, joka houkuttelee laadukkaan kahvin ja herkullisten makupalojen maistuvaan maailmaan, Osuuskauppa Arinan matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Ulla Peltoniemi kertoo.

– Täysin uutena à la carte -ravintolana avaamme Leville nyt Grill It!:n, joka tuo tullessaan tunnelmallisen, hieman hämyisän ravintolan. Ravintola tulee tarjoamaan herkullisia, puuhiiligrillissä valmistuvia á la carte annoksia niin pihvien, kala- ja kana-annosten kuin kasvisruokienkin ystäville. Grill It!:n sisustuksessa, nimensä mukaisesti, tulee näkymään ja tuntumaan hiiligrillin sävyt ja materiaalit. Takka ja öljylamput tuovat ihanan pehmeän valon ravintolaan. Grill It!:n myötä saadaan kylään iso ja upea, aurinkoisella paikalla sijaitseva terassi, jossa on ihana nauttia hyvästä ruoasta ja seurata elämää yhdessä Suomen suosituimmista vapaa-ajankeskuksista, Peltoniemi iloitsee.

– Ravintola Kiisa jatkaa toimintaansa hotellin aamiais- ja tilausravintolana sekä tarjoaa ruokailut ryhmille. Ravintolan sisustus saa kuitenkin täydellisen muodonmuutoksen. Jatkossa sisustuksessa korostuvat suomalaiseen sisustukseen yhdistettävät elementit kuten vaalea puu, harmoninen värimaailma sekä modernit Lappilaiset koristeaiheet, sanoo Break Sokos Hotel Levin hotellijohtaja Hilkka Lehtinen.

Luksusta saunatiloihin

Break Sokos Hotel Levin uudistuksessa myös saunat uudistetaan täydellisesti. Saunatilojen sisustuksessa tulee näkymään Lapin kivi ja kulta niin pukeutumis- kuin saunatiloissakin, unohtamatta ylellistä spa-tunnelmaa.

– Uudet saunatilat tulevat tarjoamaan vieraillemme ihanan tunnelman, jossa on helppo rauhoittua ja rentoutua täydellisesti. Yksityiskohdat on mietitty loppuun asti; esimerkiksi veden juontia varten pukeutumistiloista tulee löytymään kuksat vieraidemme käyttöön, Lehtinen kuvailee.

Break Sokos Hotel Levin Coffee Housen suunnittelusta vastaa Visionary Design Partners:in Jaana Ekman ja muiden ravintoloiden, hotellin vastaanoton sekä saunatilojen suunnittelusta vastaa Yozen Arkkitehdit.

 

Lisätietoja:

Ulla Peltoniemi, toimialajohtaja, matkailu- ja ravitsemis-, erikoistavara- ja ABC-liikennekauppa, +358 500 516 855, ulla.peltoniemi@sok.fi

Hilkka Lehtinen, hotellinjohtaja, Break Sokos Hotel Levi, +358 44 788 6101, hilkka.lehtinen@sok.fi