Arinapuu palkittiin 925 Festivalissa Helsingissä


15.11.2013

Arinapuu palkittiin 925 Festivalissa Helsingin kulttuuritehdas Korjaamolla 13.11.2013. Tapahtuman yhteydessä jaettiin 925 Palkinnot inspiroivista työtavoista. Tällä kertaa palkitut tavat liittyivät keskeisesti työn ilon luomiseen. Yksi näistä tavoista oli Arinapuu – Osuuskauppa Arinan kehittämä menetelmä strategian jalkauttamiseen ja yrityskulttuurin levittämiseen. Arinapuu perustuu Arinan omistajalähtöisiin arvoihin ja kertoo Arinalaisten osaamisesta, työn merkityksestä ja tavoitteellisuudesta. Arinapuun ympärille on kehitetty erilaisia arkisia tapoja luomaan yhdessä tekemisen ja onnistumisen tunnelmaa. Näistä syntyy työn iloa ja motivaatiota jokaisen työntekijän omaan työhön.

925 Design on yritys, joka sai alkunsa World Design Capital Helsinki 2012 –hankkeesta. Hankkeen aikana haastateltiin lukuisia työntekijöitä, testattiin uusia työtapoja eri työyhteisöissä ja julkaistiin löydösten perusteella bestseller-kirja ”Työkirja – Työelämän vallankumouksen perusteet”.

Paremman työelämän suunnittelutoimistona 925 Design auttaa työyhteisöjä luomaan parempia tapoja. 925 Design haluaa auttaa ihmisiä saamaan aikaan enemmän, mutta väsymään vähemmän. 925 palkintojen taustalla on halu nostaa esille rohkeita, luovia arjen käytäntöjä, jotka vaikuttavat jollain tavalla positiivisesti työntekoon tai tasapainoisen elämän ylläpitoon, ja jotka heijastavat uudenlaista ja rohkeaa suhtautumista työhön ja työelämään.

Osuuskauppa Arinan omistavat pohjoissuomalaiset kotitaloudet. Osuuskauppa Arinassa omistajien palvelujen ja hyötyjen kehittäminen edellyttää henkilökunnan ammattitaidon ylläpitoa ja kannattavaa liiketoimintaa. Arina huolehtii osaamisen kehittämisestä pitkäjänteisellä koulutustoiminnalla. Arina on vastuullinen pohjoissuomalainen työnantaja, joka palvelee omistajia tällä hetkellä noin 2 500 Arinalaisen voimin. Arina työllisti tänä kesänä myös 850 kesätyöntekijää.

Katso 925 palkintojen koostevideo tästä >

Katso Arinapuu-video tästä >