Arinan tarina kaupoissa 14.5.2017


26.04.2017

Arinan Tarina on erilainen historiikki; hauska, traaginen ja elämänmakuinen. Sitä voi lukea kuin romaania. Kirjaan on haastateltu yli viittäkymmentä ihmistä, joiden värikkäitä tarinoita sitoo yhteen ajatus Pohjois-Suomen ja pohjoissuomalaisten hyväksi toimimisesta.

Kirjan ideologinen tausta on osuustoiminnassa, jonka tavoitteita, päämääriä ja näkökulmia teos monien konkreettisten esimerkkien kautta valaisee.

100-vuotiaan Osuuskauppa Arinan tarina on mielenkiintoinen osa Pohjois- ja miksei koko Suomenkin historiaa. Se on kertomus pitkospuiden reunustamasta polusta, joka vie osuuskaupan vaikeuksien kautta menestykseen, yli upottavien soiden, halki lumimyrskyjen. Jos et ole eläissäsi lukenut yhtään historiikkia, lue Arinan Tarina.

Kirjan ovat kirjoittaneet osuustoimintaa ja Osuuskauppa Arinaa hyvin tuntevat viestinnän ammattilaiset ja tietokirjailijat Kimmo Salo ja Pälvi Salo.

Arinan tarina tulee myyntiin Arinan Prismoihin ja Sokos Pukumieheen 14.5.2017. Kirjaa voi tilata myös Prisman nettikaupasta ja ostaa Omistajan hyötyilloissa. Arinan tarina -juhlakirjan hinta on S-Etukortilla omistajille 19,90€ ja ilman korttia 29,90€.