Arinan omistajille lisää Sale-lähipalveluja Ouluun


27.12.2012

Arina avaa Oulun seuraavat n. 400 m2 Sale-lähimyymälät Rajakylään ja Talvikankaalle. Keväällä avataan Sale Rajakylä ja syksyllä Sale Talvikangas. Lisäksi Sale Herukka uudistetaan keväällä kiinteistön, kalusteiden ja miljöön osalta. Myymälöissä hyödynnetään uutta ympäristöystävällistä hiilidioksidipohjaista kylmä- ja lämmitysjärjestelmää, jolla saavutetaan jopa 50 % energiansäästö. Arina investoi Oulun Sale-lähimyymälöihin lähes 4 milj. euroa ja myymälät työllistävät yhteensä n. uutta 20 työntekijää.

Osuuskauppa Arinan ja sen myymälät omistavat asiakkaat. Oulussa lähes 60 % kotitalouksista on Arinan omistajatalouksia. Osuuskaupassa omistetaan yhdessä ja jaetaan hyödyt yhdessä. Omistajat saavat osuuskaupalta lähialueen edullisimman ruokakorin ja muita omistajahyötyjä keskimäärän yli 400 euron arvosta vuodessa.

Sale Rajakylä uudistetaan Valintatalon tiloihin. Kiinteistö uudistuu täysin miljöön ja kalusteiden osalta. Kiinteistössä hyödynnetään ympäristöystävällistä tekniikkaa, jolla saavutetaan jopa 50 % energiansäästö. Arina investoi Rajakylään n. 1 milj. euroa. Keväällä avattava Oulun 16. Sale-lähimyymälä tarjoaa Arinan ensisijaisesti Rajakylän ja Rajahaudan alueiden omistajille päivittäistavaroiden lisäksi S-Pankin, Matkahuollon ja RAY:n palvelut,  Postin pakettipalvelut sekä kahvipisteen.

Liitintien risteykseen rakennettavasta, syksyllä avattavasta Sale Talvikankaasta tulee Arinan nykyaikaisin lähimyymälä. Sale Talvikangas rakennetaan niin ikään energiaa jopa 50 %:ia säästävällä tekniikalla. Arina investoi Oulun 17. Saleen lähes 2 miljoonaa euroa. Sale tarjoaa Talvikankaan lähialueen ja Kuusamontieltä poikkeaville omistajille monipuolisen päivittäistavara-valikoiman, S-Pankin, Matkahuollon ja RAY:n palvelut sekä Postin pakettipalvelut ja kahvipisteen.

Sale Herukka uudistetaan täysin kiinteistön, kalusteiden ja miljöön osalta keväällä. Valikoima kasvaa merkittävästi kylmätilojen lisääntyessä 25 %:lla. Sale Herukka uudistetaan uusimmilla kaluste- ja miljööratkaisuilla sekä energiaa jopa 50 %:ia säästävällä tekniikalla. Arina investoi Sale Herukkaan n. 1 milj. euroa.

Sale-lähimyymälät ovat osa valtakunnallisesti lähes 300 ja Arinan lähes 50 lähimyymälän ketjua, jonka myymälät sijaitsevat niin kaupunkien keskustoissa, lähiöissä kuin maaseututaajamissakin.

’Sale-lähimyymälät tarjoavat Arinan oululaisille omistajille monipuoliset lähikauppavalikoimat ja oheispalvelut, edulliset lähimyymälähinnat, pitkät aukioloajat joka päivä ja omistajana osallistumisen lähi-Salen kehittämiseen’, kiteyttää Arinan Sale-ketjujohtaja Tapani Kärkkäinen.