Arinan johtoryhmän kokoonpano tiivistyy 1.9.2014 alkaen


29.08.2014

Arina tiivistää johtoryhmän kokoonpanoa. Osuuskauppa on laajentanut toimintaa ja kasvanut voimakkaasti 2000-luvulla. Nyt ollaan elinkaarivaiheessa, jossa kasvu hidastuu. Myös SOK on uusinut organisaation ja vastuualuejaot. S-ryhmän tavoitteena on entistä suoraviivaisempi johtaminen, varmistaen kilpailukyky osuuskaupan omistajien hyödyksi.

Arinan johtoryhmä 1.9.2014 alkaen
Arinan marketkaupan toimialajohtajaksi on nimitetty Tapani Kärkkäinen, joka vastaa Arinan päivittäis- ja käyttötavarakaupasta Prisma, S-market ja Sale –ketjuissa, marketkaupan tukitoiminnoista ja Sokos Herkun kehittämisestä. Kärkkäinen on toiminut aiemmin marketkaupan kehitysjohtajana.

Arinan liikennemyymälä- ja polttonestekaupan toimialajohtajana jatkaa Veli-Erkki Vesavaara, joka vastaa Arinan liikennemyymälöistä ja polttonesteautomaateista.

Arinan matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtajana jatkaa Ulla Peltoniemi, joka vastaa Arinan hotelleista, ravintoloista, kahviloista ja kokoustiloista.

Arinan hallintojohtajana ja toimitusjohtajan varamiehenä jatkaa Paavo Härö, joka vastaa Arinan jäsen-, tieto-, talous- ja kiinteistöhallinnon lisäksi Valkea-kauppakeskushankkeesta sekä Arinan tavaratalo-, rauta- ja erikoisliikekaupasta.

Arinan henkilöstö- ja kehitysjohtajaksi on nimitetty Jari Karjalainen, joka vastaa Arinan henkilöstöhallinnosta, henkilöstön kehittämisestä ja Arinalaisuuden kehittämisestä. Karjalainen on toiminut aiemmin Prisma-ketjujohtajana.

Arinan markkinointijohtajana jatkaa Pasi Ruuskanen, joka vastaa Arinan omistaja- ja markkinointipalveluista, markkinoinnista, viestinnästä, S-Pankin asiamiestoiminnasta ja S-Business kortista.

Kaikki Arinan johtoryhmän jäsenet raportoivat toimitusjohtaja Veli-Matti Puutiolle.

Arinan johtoryhmään kuulunut Pukumies Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Husso on päättänyt käyttää mahdollisuutta jäädä eläkkeelle vuodenvaihteessa. Pukumies Oy:n toimitusjohtajaksi on 1.1.2015 alkaen nimitetty Jyri Leino. Leino raportoi hallintojohtaja Paavo Härölle.

Liitteet: