Arina tarjoaa matkailijoille aitoja suomalaisia saunaelämyksiä


28.11.2016

Original Sokos Hotel Arinan asiakassauna on saanut Authentic Finnish Sauna Experience -sertifikaatin!

Original Sokos Hotel Arinan asiakassaunalle on myönnetty 28.10. Sauna from Finlandin Authentic Finnish Sauna Experience -laatumerkki.

Oulun ydinkeskustassa sijaitsevan hotellin saunatiloissa kävijää vastaanottaa mökkiterassin miljöö – jopa linnunlaulu on oivallisesti tuotu osaksi kokonaisuutta. Kylpijää hemmotellaan päivittäin muun muassa raikkaalla maustevedellä sekä jalkakylpysuoloilla. Saunatilojen vieressä sijaitsevassa kuntosalissa puolestaan voi käydä hakemassa hien pintaan jo ennen kylpyä ja nauttia sitten mökkitunnelmasta entistä ehompana.

Hotellinjohtaja Päivi Kaarlelan mukaan saunatiloissa on erityisesti haluttu korostaa suomalaisuutta ja puhdasta saunaelämystä. Erityisellä lämmöllä projektia on ollut eteenpäin viemässä vuoropäällikkö Anne Lindell, jonka johdolla saunaa on kehitetty niin sisutuksellisten yksityiskohtien kuin palveluidenkin osalta Original by Sokos Hotels -hotellityypin arvojen mukaisesti. Saunasertifikaatti tulee nyt kruunuksi paketille, joka jättää hyvälle mielelle kerta toisensa jälkeen.

Sauna from Finland koostuu kymmenistä eri aloilla toimivista yrityksistä, joille suomalainen sauna on lähellä sydäntä. Sauna from Finland haluaa tehdä työllään suomalaisesta saunasta maailman parhaan ja on sen vuoksi kehittänyt Aito Suomalainen saunaelämys -laatukäsikirjan sekä Authentic Finnish Sauna Experience -sertifikaatin laatumerkiksi saunapalveluita tarjoaville yrityksille. Laadukkaassa suomalaisessa saunaelämyksessä tulee käsikirjan mukaan olla läsnä aitous, moniaistisuus, puhtaus ja rentoutuminen. Laatumerkkiä voi anoa Sauna from Finlandin suorittaman auditoinnin läpäisyt yritys tai yhteisö.

www.saunafromfinland.fi