Arina sulkee Prisma Kemin noutohallin sekä rautakaupan yritysmyynnin


01.12.2023

Osuuskauppa Arina selvitti muutosneuvotteluilla Prisma Kemin noutohallin sekä yritysmyynnin toimintaedellytyksiä. Muutosneuvottelujen lopputulos on, että Kemin Prismassa noutohalli sekä yritys-, projekti- ja tilausmyynti suljetaan keväällä 2024. Kuluttaja-asiakkaita palvelee yhä Kemin Prisman sisältä löytyvien rakentamisen ja remontoinnin monipuolinen valikoima.  

– Päätös tarkoittaa noutohallista myytävien raskaan rakentamisen, kuten rakennuspuutavaran, eristeiden, ja muiden niin sanottujen raskaan rakentamisen tuotteiden ja yritys-, projekti- ja tilausmyynnin palvelujen lopettamista. Näiden tuotteiden osalta loppuunmyynti toteutetaan kevään aikana. Prisma Kemistä voi jatkossakin ostaa sisustamisen ja remontoinnin tuotteita, kuten maaleja, tapetteja, työkaluja sekä muuta sisustus- ja pienrautatuotteita. Arinan marketkaupan ryhmäpäällikkö Katja Savilakso kertoo.  

– Nyt valikoimista poistuvien tuotteiden osuus Prisma Kemin myynnistä on laskenut jo useampien vuosien ajan. Kyseiset palvelut ovat suhdanneherkkiä ja tulevaisuuden näkymät ovat tällä hetkellä epävarmat. Nykyinen yritysmyynnin taso ei mahdollista kannattavaa liiketoimintaa, minkä vuoksi suljemme yritysmyynnin palvelut, Savilakso kuvaa tilannetta.  

Yritysasiakkailla on yhä mahdollisuus hyödyntää Prisman sisältä löytyvien tuotteiden myyntiä S-Business-kortilla. 

– Noutohallin ja yritysmyynnin myyjille tarjotaan nykyisten työtehtävien sijaan muita töitä Arinasta, Savilakso toteaa.  

Muutoksen osana suunnitellaan nykyisen noutohallin purkamista. Tämä mahdollistaa lisäparkkitilan Prismalle sekä nykyistä sujuvamman liikenteen alueella. Tämä muutos tulisi helpottamaan myös alueelle rakennettavan Bilteman asiakkaiden asiointia. 

 

Lisätietoja:

Katja Savilakso, ryhmäpäällikkö, 044 788 6207, katja.savilakso@sok.fi