Arina rakentaa uuden lähi-Salen Kemin Syväkankaalle


01.03.2013

Arina rakentaa omistajilleen Kemin Syväkankaalle uuden lähes 400 m2 Sale-lähimyymälän. Syksyllä avattava lähi-Sale tarjoaa omistajille päivittäistavaroiden lisäksi S-Pankin, Matkahuollon ja RAY:n oheispalvelut sekä kahvipisteen. Myymälässä hyödynnetään ympäristöystävällistä tekniikkaa, jolla saavutetaan jopa 50 % energiansäästö. Arina investoi miljoona euroa uuteen Sale-lähimyymälään, joka työllistää lähes 10 työntekijää.

Osuuskauppa Arinan ja sen myymälät omistavat asiakkaat. Kemissä lähes 60 % kotitalouksista on Arinan omistajatalouksia. Osuuskaupassa omistetaan ja jaetaan hyödyt yhdessä. Omistajat saavat osuuskaupan toimipaikoista lähialueen edullisimman ruokakorin ja muita omistajahyötyjä keskimäärän 431 euron arvosta vuodessa.

Sale Syväkangas rakennetaan entisen Siwa Syväkankaan tontille. Kiinteistössä hyödynnetään ympäristöystävällistä hiilidioksidipohjaista kylmä- ja lämmitysjärjestelmää, jolla saavutetaan jopa 50 % energiansäästö. Arina investoi Syväkankaalle miljoona euroa. Syksyllä avattava Sale-lähimyymälä tarjoaa Arinan Syväkankaan, Takajärven ja Haukkarin alueiden omistajille päivittäistavaroiden lisäksi S-Pankin, Matkahuollon ja RAY:n oheispalvelut sekä kahvipisteen.

Sale-lähimyymälät ovat osa valtakunnallisesti lähes 300 ja Arinan lähes 50 lähimyymälän ketjua, jonka myymälät sijaitsevat niin kaupunkien keskustoissa, lähiöissä kuin maaseututaajamissakin. Kemissä Arinalla on lähi-Salet myös Mäntylässä ja Hepolahdessa sekä S-market keskustassa ja Prisma, Emotion, S-Rauta, Presso, Hesburger ja Rosso Express Corona kauppakeskuksessa sekä Coronan pihassa ABC-automaattiasema.

-Sale-lähimyymälät tarjoavat Arinan omistajille monipuoliset lähikauppavalikoimat ja oheispalvelut, edulliset lähimyymälähinnat, pitkät aukioloajat joka päivä ja omistajana osallistumisen lähi-Salen kehittämiseen, kiteyttää Arinan Sale-ketjujohtaja Tapani Kärkkäinen.